STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mnie sluchajcie mdli od wczoraj , cały wczorajszy dzień ledwo zylam bo mdłości , bóle głowy ... Dziś juz mam to samo: (
Najgorsze to , ze mój D cala noc wymiotowal i rozwolnieniw miał , głową go bolala ... Mój pies wymiotowal w nocy 4 razy ... Masakra jakas
Juz pomyslalam , ze może jakąś jelitowke złapał ?! Bo co innego , zatruć się nie mieliśmy czym -
ZakręconaOna w poniedziałek mialam 11,4 a wczoraj 14,3 mm czyli rosną średnio co 1,5 mm na dobę ale tylko ten jeden tak rośnie bo reszta jest na poziomie 10 mm i na lewym i ma prawym, z lewego te dwa pozostałe urosły jeden o 2 mm bo w poniedziałek miał 8,4 mm a wczoraj 10,6 a.drugi miał 10,1 a ma 10,8 chyba ze źle podałam to jest na odwrót a w prawym miały 9,4 i 7,9 a mają po 10.1 mm oba
ZakręconaOna bo on czeka na owulacje cioci girl :p żeby mogła przejąć brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 12:32
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hehe jeśli tak będą rosły jak teraz to pewnie będzie chciał żeby mi pękł w niedziele albo w poniedziałek pojadę na zastrzyk, jutro ma mi powiedzieć kiedy powinnam mieć owu. Ale sama obliczylam ze jak tak rosną to 20 mm będzie mieć w niedziele wiec możliwe że dopiero w poniedziałek pojadę na zastrzyk ale zobaczymy co mi w ogóle powie jutro także musisz wytrzymać z informacja do jutra :p.
A.ja wyciągam zas z szafek wszystko bo wczoraj nam przyszla ta meblościanka i dzis wszystko wywalam a jutro będę zas wkładać.... Ale układam na ziemię wiec szybko pójdzie, ostatnio wszystko mi do worków porzucali i mialam więcej zabawyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 15:00
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Zakręcoa teraz jest epidemia jelitówki jak tu dotrwać bez niczego do porodu..
Mordeczko ale duża dziewczyna, wow ja się dzisiaj masakrycznie stresuje wizytą i już dwa razy przekroczyłam cukier. Ale wg mądrej pani doktor nie mam cukrzycy...jebana sucz
nienawidze jej, ciekawe jak mój gin to skomentujeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 15:45
-
Tygrysku spokojnie ! wyluzuj się troszkę bo i Marcel się denerwuje ...
Tak jak Mordeczka mówi ginekolog ma swoje normy ale jak dla ciężarnej mialas przekroczone trochę wiec spokojnie trzymaj dietke , dużo nie zostało Ci do porodu wiec wytrwasz a Marcelek zdrowy bedzie .
Sama jestem ciekawa jak ginekolog to skomentuje , być może powie ze delikatna cukrzyca i tyle:)
Girl jutro mam mieć z rana badania i decyzja kiedy kroplowka z oxytocyna . Położna badała mi przed chwila cisnienie i mi mówiła ze w zaleceniu mam kroplowke chyba na jutro ale to dowiem się bo pewna nie jest .
Także jutro się wszystkiego dowiem.
Powiem Wam ze zaczynam się stresowac wizja wywolywanego porodu , w końcu to nie to samo jak złapie Cie niewiadomo kiedy , tak z znienacka tylko tu wiesz ze za chwile cos wywoła u Ciebie zajebisty bol a Ty musisz przetrwać i wiesz o której h itp ... Masakra no ale co ! Dam rade bo kto jak nie Ja: D -
hej melduje sie i ja
właśnie dotarłam do domu i od razu do was pisze
ta dam....
pęcherzyk 15,2 mm na lewym jajniku i jutro Pregnyl powiedział że super że z lewego bo w tamtym cyklu miałam z prawego i jest naprzemienność co jest bardzo dobre. nie powiedziałam mu że nie brałam CLO coś może w końcu po tych latach zaczyna się dziać?
endometrium 8mm powiedziałam lekarzowi że to przez orzechy i wino no ale tylko się uśmiechnął na to stwierdzenie. mam przyjść w poniedziałek a przez weekend cytuje "kochać sie ile sie da"
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Dea to działanie koniecznie!
U nas wieści średnie żeby nie powiedzieć że kiepskie. Szyjka się w miesiąc skrócila z 31 na 23 mm. Na szczęście bez rozwarcia. Lekarz mówi że taka szyjka na 31 TC to już nie jest tragedia i powinnam donosić jak się BD oszczędzać. Mały leży nisko i uciska głową szyjkę.. Mam infekcje w moczu i kroczu :p na szczęście z młodym jest idealnie, waży 1560g . cukrem mam się nie przejmować tylko trzymać na wszelki wypadek dietę ale nie ma co się martwić bo makrosomia nam raczej nie grozi