STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna to może faktycznie przejme twój brzuch . Ja na dniach będę mieć owu. Dziś mam 12 dc wiec pewnie do 15 powinnam mieć skoro wszystko mam prawidłowe. Nierealne żeby nagle aktywnośc przejął prawy jajnik? W nim mam najmniejsze a w lewym największe.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mordeczko nie ale pol zapchala szpitalnej hahaha .
Ona jeszcze dziś ah jakbym zjadła batona z czekolada , wszystkie wyjadlam w nocy hahaha
Girl widzisz jak ciężko Ci Nas opuścić :*
Na pewno będzie niebawem , może 16 będzie dc ale będzie na pewno -
ZakręconaOna wrote:Mordeczko nie ale pol zapchala szpitalnej hahaha .
Ona jeszcze dziś ah jakbym zjadła batona z czekolada , wszystkie wyjadlam w nocy hahaha
Girl widzisz jak ciężko Ci Nas opuścić :*
Na pewno będzie niebawem , może 16 będzie dc ale będzie na pewno[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Uuu to nie fajna sytuacja... Oby im się udało coś zaradzić żeby jej przeszło i wróciła do domu żeby ludzi dziamganiem nie wkurzać
Ja już mam posprzątane do obiadu jeszcze 2 godzinki także mam luzikGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ona sama sobie się dziwię ale dobrze mi z tym
Jak tam Agniejsa Dawidek się chowa ?
A ja sobie tak kuchnie zachwalałam a teraz spod zlewu woda mi leci nosz kurwa a tata dopiero za godzinę będzie !Gabrysia 5.02.2016 ❤
Rośnie Kochana rośnie Już na szczęście nie wygląda jak wychudzony noworodek a wręcz przeciwnie, nabrał kształtów bobasa Jesteśmy już po szczepieniach. W czwartek ważył ponad 4600 Od kilku dni walczymy z krosteczkami, które zrobiły mu się na buzi w około usteczek. Podejrzewamy, że to od smoczka a raczej śliny, która się tam zbiera. Wygląda to jak wysypka Jak nie przejdzie do przyszłego tygodnia to będziemy musieli iść do pediatry
-
Hmm jak masz sudokrem to weź mu posmaruj jak nie ssie smoczka może mu przejdzie a jak używasz pieluch (nie pampersów) i mu zmieniasz to weź mu tą obsikaną pieluchą wytrzyj te krostki. Wiem że wydaje się to nie higieniczne ale ja tak robiłam mojej siostrzenicy i pomogło.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Moje endo chyba już jest ładne bo 7,2 czyli uroslo o 2 przez dwa dni. Z tym ze pecherzyki się lenia bo największy ma 14,3 mm a reszta praktycznie po równo bo między 10,1 - 10,8 mm. Na lewym ten największy i dwa pozostałe na nim mają 10,6 i 10,8 a na prawym dwa po równo bo 10.1 mm. Ginekolog powiedział ze ta owulacja coś nie chce przyjsc ale może być do 15 dc... Mam przyjsc z piątek i zas zobaczymy... Musze mu przypomnieć ze mam przecież pregnyl na pęknięcie. Ile powinien mieć pęcherzyk minimum żeby była dobra owu? Wystarczy 18 mm?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hmmm... położna kazała smarować czymś tłustym a sudocrem jest wysuszający. Poza tym jest dość mocny jak na tak delikatną skórę buzi. Testowałaś na takim maluchu?
Używam jednorazowych pieluch Mordeczko, ale zdaża się i to dość często, że obsika tetrową przy przewijaniu -
Girl25 wrote:Moje endo chyba już jest ładne bo 7,2 czyli uroslo o 2 przez dwa dni. Z tym ze pecherzyki się lenia bo największy ma 14,3 mm a reszta praktycznie po równo bo między 10,1 - 10,8 mm. Na lewym ten największy i dwa pozostałe na nim mają 10,6 i 10,8 a na prawym dwa po równo bo 10.1 mm. Ginekolog powiedział ze ta owulacja coś nie chce przyjsc ale może być do 15 dc... Mam przyjsc z piątek i zas zobaczymy... Musze mu przypomnieć ze mam przecież pregnyl na pęknięcie. Ile powinien mieć pęcherzyk minimum żeby była dobra owu? Wystarczy 18 mm?
Mój lekarz twierdzi, że pęcherzyki pękają przy wielkości ok. 20-22 mmSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Agniesja to weź mu tym pamperem posmaruj buźkę to mu zejdzie możesz posmarować mu sudokremem taką cieniutką warstwę na pewno nic się nie stanie ja zimą jak wychodziłam na dwór to smarowałam buźkę siostrzenicy sudokremem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 17:04
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs