STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, mam AB Rh - jakbym miała mało kłopotów i problemów
Wiem, że jak się nawet uda to będę się bała... non stop... i obawiam się, że właśnie przez ten lęk nie będzie to piękny czas
A tak w ogóle jak czekałam na Izbie Przyjęć przez blisko 4 godziny to stwierdziłam, że dzieci nie chcę... bo boję się nie tylko porodu, ale nawet cesarki i się nie nadaję
Tygrysku, bardzo ładna sukienka, a właściwie Ty w niej!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Asiula nie mów tak..nie powiem bo też mam chwilę zwątpienia. Przechodze już wszystko- grupa ARh-, plamienia, przedwczesne skurcze i skracanie szyjki, niedoczynnośc tarczycy, podejrzenie malowodzia, anemia, cukrzyca ciazowa, nadzerka w trakcie i wszystko to napędza mi stracha. A jednak wiem że warto. Wierz mi dużo mniej boje się porodu niz kiedyś. Czym jest ból jak się pomyśli o skarbie.
Ty też dasz radę. Po tej stracie będziesz silniejsza
Zakręcona ogólnie nadal mam mały brzusio. Taka piłka do siatkówki. Dziewczyny w galerii z 26,28tc dawno mnie przegonilyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 21:41
-
tygrys73 wrote:Asiula nie mów tak..nie powiem bo też mam chwilę zwątpienia. Przechodze już wszystko- grupa ARh-, plamienia, przedwczesne skurcze i skracanie szyjki, niedoczynnośc tarczycy, podejrzenie malowodzia, anemia, cukrzyca ciazowa, nadzerka w trakcie i wszystko to napędza mi stracha. A jednak wiem że warto. Wierz mi dużo mniej boje się porodu niz kiedyś. Czym jest ból jak się pomyśli o skarbie.
Ty też dasz radę. Po tej stracie będziesz silniejsza
Zakręcona ogólnie nadal mam mały brzusio. Taka piłka do siatkówki. Dziewczyny w galerii z 26,28tc dawno mnie przegonily
W pierwszej ciąży problem Rh - właściwie nie istnieje, gorzej z kolejnymi. Niedoczynność tarczycy i nadciśnienie już mam
Nie wiem, czy będę potrafiła się tak po prostu cieszyć. Po tych przejściach? Oj, niestety, ale ucieszę się pewnie, jak urodzę zdrowe dziecko... o ile tak się w ogóle stanieSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
Asiula w pierwszej ciąży rh- to też problem jeśli plamisz lub krwawisz w trakcie ciąży tak jak ja. Zwykle nie wiadomo czy jest to krwawienie z pochwy czy z ciąży ale jesli by się okazało że z ciąży to może dojść niestety do zmieszania krwi matki i dziecka no i wiadomo do konfliktu.. Dlatego miałam już 3razy podana immuno i co chwilę odczyn coombsa.
Bedziesz się cieszyć.. Kolejna ciąża będzie lekarstwem, na pewno -
Dzień dobry .
Asiula na pewno będzie Ci ciężko i pierwsze tygodnie ciąży będą dla Ciebie jednym wielkim stresem , później te ruchy dzieciątka i wszystko inne będą wynagrodzeniem a na sam koniec świetny szybki poród i zdrowy synus lub corcia . Nie zalamuj się kochana :*
U mnie ładna pogoda się szykuje ale kurcze mrozno jak w zime
Ja właśnie zjadlam sniadanko , ide za chwilke się wykąpać i do szpitala daje nura ... Będę wymuszać dziś na nich wręcz podjęcie jakiejs decyzji -
Zakręcona, trzymam kciuki za jedyną słuszną decyzję podjętą przez lekarzySłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
Asiula kciuki się przydadza bardzo wielkie bo na prawdę mam dość .
Kuzwa wiedza ze raz poronilam juz , mam nadcisnienie tętnicze w ciązy , puchne od ok 4 dni jak prosiak dosłownie ... Wszystko sprawia bol , małego coraz mniej czuje to powinni cos zadziałać , jak nie to chyba kurde zaplace prywatnie na biegu za rozwiązywanie ciąży ... -
Asiula dasz radę na pewno wierzę w ciebie. ! :*
Ona to dobrze że nie wzięło Cię jakieś choróbsko
Tygrysku super sukienka Na wesele chyba Marcelka w domu zostawiłaś bo praktycznie brzuszka nie widać.
Zakręcona oby zaczęli dzisiaj działać z tym Twoim leniuszkiem żeby D mógł się nacieszyć.
Dzień dobry kochane.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ja w szpitalu juz jestem , zbadana dwa razy rozwarcie nie poszło od tygodnia nawet mm cisnienie 150/80 przy przyjęciu później 140/90 wszystko za wysokie za dużo ale oni nic robić nie będą bo do tygodnia po terminie mogę leżeć tu a ze ich nie interesuje TP z USG tylko z OM to za na 29 go mam , dwa dni raptem . . lekarz powiedział ze jego nie interesuje nic , jak niezagraza dziecka życiu to mogę leżeć ... Ja pieprze. Jestem taka zła ze szok !!!
Babeczka na IP kazała się wyklocac i wymuszać wywołanie bo to juz czas a oni ze nie no szlak jasny
Nie miałam USG jeszcze robioneego ale dziecko tydzień temu ponad ważyło 3600 wiec teraz więcej będzie ...
Girl jak na 10 dc to ładne !