STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl to super wieści. ja wczoraj czułam lewy jajnik. dzisiaj cisza. mi dał zastrzyk bo wczoraj pęcherzyk 15,2 i powiedział że na dziś dojdzie gdzieś do 17mm i spokojnie można podać Pregnyl i od podania po 24-72h pęka. Kazał się starać od soboty do poniedziałku włącznie tylko weś Miśka namów... dobrze że na weekend wypadło będzie więcej czasu bo tak to wiecznie się zmianami mijamy dzisiaj chciałam go rano dorwać ale spał...
-
Mordeczko dziś to samo stwierdzilam , jednak blond włosy nie maja tak mocnego nie wiem jak to nazwać pigmentu ??? Jak ciemne . no okaże się zresztą bo wiadomo ze to różnie bywa !
Tygrysku Ja placilam 50 zł i normalnie wymaz z pochwy robią a czasami i z odbytu . Na lezance tym całym samolocie się kladziesz i jak do badania palpacyjnego rozkladasz się , tam bierze taki patyk długi i z szyjki Mizia i czasem odbyt przejedzie tak jak papierem przy podcieraniu a nie ze wkłada czyn cos:)
Bezbolesne na pewno -
To mi najlepiej od niedzieli się starać :p. Jutro tez w sumie można i co drugi dzień to będzie akurat. To jak podaje się pregnyl to przestają rosnąć i tylko trzeba na pęknięcie czekać czy normalnie do końca rosną?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:To mi najlepiej od niedzieli się starać :p. Jutro tez w sumie można i co drugi dzień to będzie akurat. To jak podaje się pregnyl to przestają rosnąć i tylko trzeba na pęknięcie czekać czy normalnie do końca rosną?
Girl, po zastrzyku pęcherzyki troszkę jeszcze rosną, dojrzewają i pękają. A przynajmniej powinnySłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Dzień dobry .
Jakie plany na dziś ?
Tygrysku nie mam nadżerki wiec nie wiem za mocno czy boli wtedy ale jak masz delikatnego lekarza to zrobi pewnie bezbolesnie bo to taki cienki patyczek jak do ucha dorosłego:)
Girl widzisz Asiula Ci odpowiedziala bo Ja to się nie znam na tym pregnylu .
A Ja melduje , ze u Mnie nadal cisza .
Lekarz kazał mi dziś latać po oddziale , juz mam 2/3 cm rozwarcia to może szybko pójdzie jak przysiady porobie , powyciagam się jak do mycia okien i polaze dużo: D