STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokladnie tam Marcelkowi powiedz że ma grzecznie siedzieć w brzuszku żeby tatuś się nie martwił
Zakręcona to fajnie że z wami przyjeżdża.
Moja siostra jak przyleciała we wrześniu to musiała swojego pieska zostawić u znajomych a jak wrócili to była na nich obrażona i wszędzie później za nimi w domu chodziła bo bała się że znowu ją zostawiąWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 22:00
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko no właśnie , Moja Madzia jest przywiązana bardzo do Nas i ona jak Damian albo jak wyjezdzamy to bardzo osowiala jest , potrafi spać na miejscach gdzie leżały nasze rzeczy , spokojna taka jest a na codzien istny tajfun . Ona zwyczajnie tęskni także wiesz , My nie umiemy jej zostawić to nasza cora i tak jest traktowana hehe .
-
Pewnie:)
My nasza Madzie traktujemy jak człowieka , członka rodziny.
Ona śpi z nami , ma swoje wyrko ładne różowe kupione ale najczęściej śpi z nami w łóżku , przytula się , przychodzi po masazyk , kiedyś wam nagram ja przy masażu hahaha , calusnica , zazdrosnica z niej . No i przede wszystkim bardzo mądra !
Kochane uciekam spać , dobrej nocy . :*
Gdyby się cos działo dam Wam znać na pewno -
Dzień dobry
Ja juz zostałam obudzona na szybkie badanka przez położne , aktualnie leże i zastanawiam się czy czegoś nie chapnac bo mdli mnie galancie ...
W nocy miałam takie dwa masakrycznie mocne bóle , ze aż zwijalo mnie na łóżku ale przeszły i usnelam znów .Później juz nic mnie nie wzbudziło ale dobrze no cieszę się , ze cos może się powoli ruszać zacznie . Czuje od rana takie napięcie w pochwie i pachwinach , mały może w kanał się ustawiać zaczyna , nie wiem .
Na razie nic nie boli .
-
Najgorszy bol świata !!!!!
Momentami płakać mi się chce przy skurczy ale panuje nad soba bo wiem ze przy płaczu jeszcze większy bol mnie ogarniac będzie.
Czekam na D i ide się myć , lewatywe miałam i czekam
Nie jadlam nic od wczoraj a taka głodna jestem ... Wodę mogę tylko pić juz dziś -
Super ZakręconaOna, to na pewno dziś albo najdalej jutro oskarek wyjdzie aczkolwiek chyba prędzej dziś. Dziewczyny mam trochę głupie pytanie... Wczoraj daliśmy się ponieść chwili i kochaliśmy się tak ze to ja byłam na gorze czy to może utrudnić drogę plemników do macicy? Pozniej niby się od razu położyłam i chwile on we mnie jeszcze był. Zastosowałam tez żel conceive plus który dodatkowo polepsza ruchliwość plemników i ich żywotność[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kochana no to final wreszcie. Zobaczysz bedzie dobrze o szybko pojdzie a jak nie bd dawac rady to wez sobie zzo. Niedługo nam wkleisz zdjęcie Oskarka. Hehe we wszystkich świętych się urodzi
Ja walcze z przeziebieniem. I moja niestwierdzona cukrzyca a ostatnio po sniadaniu zawsze przekraczam cukier. Chyba przestane jeść w ogole bo innego sposobu nie ma juz Wszystkiego próbowałam -
Zakręcona będzie dobrze :* trzymam kciuki za szybki poród. !
Girl raczej nie powinno to w czymś przeszkodzić.
Tygrysku kochana ciężka sprawa z tym cukrem nie wiem co ci poradzić żeby było dobrze.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Girl ja miałam Pregnyl w piątek a dopiero od dziś rana ciągnie mnie lewy jajnik i podejrzewam dziś owu. zobaczymy co będzie jutro na monicie. po Pregnylu pęcherzyk jeszcze rośnie, poprawia się jego jakość i pęka. ja ten cykl już skreśliłam także czekam na dobre wieści u Ciebie
-
ZakręconaOna wrote:Najgorszy bol świata !!!!!
Momentami płakać mi się chce przy skurczy ale panuje nad soba bo wiem ze przy płaczu jeszcze większy bol mnie ogarniac będzie.
Czekam na D i ide się myć , lewatywe miałam i czekam
Nie jadlam nic od wczoraj a taka głodna jestem ... Wodę mogę tylko pić juz dziś -
A w jakich godzinach ci go podawali? Wiesz pecherzyk pęka po pregnylu między 24-40 h wiec i tak bym miała dziś owu tyle ze najpóźniej gdzieś do 1 w nocy. Tez mam jutro monitoring i tez zobaczę czy faktycznie pękł. Dlaczego juz skreslilas ten cykl?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]