STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No w końcu Zakręcona gratki kochana :* Oskarek duży chłopak.
Girl trzymam mocno kciuki za ciebie Dea za Ciebie również. :*
Witam się po ciężkim wieczorze, wczoraj mnie tak krzyż bolał że aż nie kiedy ból promieniował na brzuch dopiero po północy mi przeszło a ból z półtorej godziny mnie trzymał.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Wczoraj na cmentarzu stałam półtorej godziny na mszy i mnie nie bolał kręgosłup ale wieczorem to była masakra nie mogłam sobie pozycji znaleźć żeby przestało boleć ale nic nie pomagało musiałam wytrzymać aż samo nie przeszłoGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mnie też wczoraj plecy bolały.. Dużo się ochodziłam i ostałam i potem czułam jednak ból. NA szczęście dość szybko przeszło mi
Zerknęłam dziś na zdjęcia porównawcze jak rośnie mi brzuszek i z przykrością stwierdziłam, że rosną mi również (w zastraszającym tempie) uda i tyłek... jak tak dalej będzie, to j nie wiem jak ja bede wygladac w marcu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:06
-
Dziękujemy dziewczyny powiem Wam , ze to co przezylam to był koszmar !!!
Urodziłam bez znieczulenia , dodatkowo na rozkrecenie skurczy dostalam oxytocyne na chwile ... 12 godzin porodu w tym 30 minut tylko partych ale one juz były dla mnie wybawieniem jak mogłam przec .
Małego jak juz wyjeli to bajecznie bo zapomnialam o bólu , teraz odzywa się bol po nacięciu ale nie ma tragedii i obkurczanie macicy , kuzwa po 9 miesiacach ciąży to nie lada wyczyn ale powiem wam ze widzę juz swoja zoche cala ! Hahaha
Powiem Wam , ze niby duży chłopak a na dobra sprawę on ma nóżki długie ale jest taki maleńki -
Mordeczko dokładnie ! zawsze zastanawialo mnie właśnie to jak laski mówią , ze a bo bol się zapomina odrazu a Ja ta jasne ... A tu faktycznie , w zapomnienie odrazu idzie ale co jak co , nigdy nie przestanie mi dziwić jedna kwestia ! Ze takie male dziecko przeciska się przez mikroskopijna szyjke
-
Ucaluje
Kochana niby nie ma ale jednak robi się rozwarcie na 10 cm tak a dziecko rodzi się wiadomo ze z główka i barkami 3/4 razy większymi:) o to mi chodzi hehe
A są przecież niektóre kobiety którym się szyjka nie skróci do końca a np. Rozwarcie będzie i szyjka pęka ! Tak ostatnio dziewczyna na pazdziernimowych urodziła i jej szyjka pękła normalnie: ( biednaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:03
-
Endometrium mam 8,9 niewiele uroslo od piątku ale ginekolog stwierdził że jest bardzo ładne. Owulacja potwierdzona z lewego jajnika, także teraz Dupek i czekamy co się stanie...
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]