STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No dokładnie a , ze u Nas jest super wszystko to uciekamy dziś stad .
Jeeeejku 8 dni lezalam w szpitalu ... A wczesniej dwa razy po tydzień prawie i na chuj Ja się pytam .
Ale juz na szczęście nie muszę ! Teraz lekarz tylko za 6-8 tyg kontrola i git chyba , ze wczesniej by się cos działo .
Tygrysku zleci , listopad zlotko juz .Girl25, tygrys73 lubią tę wiadomość
-
Anka no to faktycznie dobrze , ze masz wizytę .
Podobno brązowe plemienia mogą wystąpić jednorazowo na każdym etapie ciąży i to może być nawet zwyczajny nerwik szyjki czy cos ale zawsze warto skontrolować , sama bym spanikowala . Jeszcze w 17 tygodniu to juz wgle .
Ale będzie ma pewno dobrze :* -
No Zakrecona Oskar silny chlop, bedzie sie dobrze chowal )
Anka na bank nadzerka, ja tez mam i ze cztery razy plamilam w 1 i 2 trymestrze i oprocz tego zywa krew mi leciala po badaniach ginekologicznych. Także spoko, powiedz jutro lekarzowi i sie nie przejmuj. Nie macie konfliktu serologicznego? -
My jak mieliśmy siostrzenicę małą i ktoś był przeziębiony to chcąc nie chcąc musiał nosić maskę (taką z apteki) i mała się nie zarażała. Chociaż wiadomo że teraz 5 letnie dziecko nie będzie chciało czegoś takiego zakładać ale jak się na spokojnie powie co i jak to nie będzie problemu
Ja już w łóżku choć jeszcze nie idę spać będzie jakoś po 24 jak zasnę Uroki nocnej zmiany męża.
Zakręcona i jak dziadek na wnusia ? Cieszy się
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs