STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak szybko spadło to 8 kg !
Ja też zamierzam po porodzie schudnąć chcąc nie chcąc startowałam z wagą 85 kg i już jest 10 na plusie masakra A po porodzie chciałabym mieć chociaż te 70 może mniej
Także Zakręcona będę później się domagać Twojej dietki
Ja już mam posprzątane teraz piję małą kawkę z mlekiem
Od dwóch może trzech dni odczuwam ból brzucha jak na @ nie jest to silny ból i nie trwa on zbyt długo ale jednak jest kurczę to chyba nie jest ten przepowiadający nie ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Anka 40 kg równe:) haha masakrycznie dużo , Mordeczko nie ma problemu będzie naszykowana .
Co do skurczy to na przepowiadające u Ciebie trochę za wcześnie ... Takie są grubo po 30 tyg , teraz to możesz mieć Baxtona twardnienia brzucha . Jak boli Cie na okres to bierz nospe i lez , Ja miałam kilka takich kolo 30 tyg i w końcu przeszły . Może się przeforsowalas a Ty nawet tego nie czujesz .
-
Mordeczka wrote:Ja się zawsze stresowałam na początku teraz podchodzę do każdej wizyty na spokojnie
Aaa z imieniem czasami ciężko jest wybrać. U Nas będzie Gabrysia a na drugie imię damy Alicja bo męża Śp babcia tak miała na imię a był z nią blisko
My drugiego nie dajemy, bo tutaj to tylko problemy z tym są potem
Gabrysia to bardzo ładne imię -
tygrys73 wrote:Ona mi zrobili akurat za darmo w szpitalu 3d i raz jeszcze miałam za darmo w ramach takiego programu. Powodzenia na połówkowym:) i tobie Anka na wizycie
Ale mi nawet jakby za darmo robili to nie wiem czy bym chciała, bo jakoś przerażają mnie zdjęcia z 3d.. -
Mordeczka wrote:Czemu u Was są problemy z drugim imieniem ? przerażają cie zdjęcia 3d czemu ? przecież ładne są
Więc wolę sobie i dziecku uprościć życie:)
Tacy mali kosmici na tych zdjeciach czasami wychodza i chyba to mnie przeraża.