STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak szybko spadło to 8 kg !
Ja też zamierzam po porodzie schudnąć chcąc nie chcąc startowałam z wagą 85 kg i już jest 10 na plusie masakraA po porodzie chciałabym mieć chociaż te 70 może mniej
Także Zakręcona będę później się domagać Twojej dietki
Ja już mam posprzątane teraz piję małą kawkę z mlekiem
Od dwóch może trzech dni odczuwam ból brzucha jak na @ nie jest to silny ból i nie trwa on zbyt długo ale jednak jest kurczę to chyba nie jest ten przepowiadający nie ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Anka 40 kg równe:) haha masakrycznie dużo , Mordeczko nie ma problemu będzie naszykowana .
Co do skurczy to na przepowiadające u Ciebie trochę za wcześnie ... Takie są grubo po 30 tyg , teraz to możesz mieć Baxtona twardnienia brzucha . Jak boli Cie na okres to bierz nospe i lez , Ja miałam kilka takich kolo 30 tyg i w końcu przeszły . Może się przeforsowalas a Ty nawet tego nie czujesz .
-
Mordeczka wrote:Ja się zawsze stresowałam na początku teraz podchodzę do każdej wizyty na spokojnie
Aaa z imieniem czasami ciężko jest wybrać.U Nas będzie Gabrysia a na drugie imię damy Alicja bo męża Śp babcia tak miała na imię a był z nią blisko
My drugiego nie dajemy, bo tutaj to tylko problemy z tym są potem
Gabrysia to bardzo ładne imię -
tygrys73 wrote:Ona mi zrobili akurat za darmo w szpitalu 3d i raz jeszcze miałam za darmo w ramach takiego programu. Powodzenia na połówkowym:) i tobie Anka na wizycie
Ale mi nawet jakby za darmo robili to nie wiem czy bym chciała, bo jakoś przerażają mnie zdjęcia z 3d.. -
Mordeczka wrote:Czemu u Was są problemy z drugim imieniem ? przerażają cie zdjęcia 3d czemu ? przecież ładne są
Więc wolę sobie i dziecku uprościć życie:)
Tacy mali kosmici na tych zdjeciach czasami wychodza i chyba to mnie przeraża.