STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I tak sobie sama narzuciłas? Jak to wygląda? Ja chce jeść w koncu jakieś słodycze jak urodzenia chyba że będę widziała że mały ma rewolucję :p
Chyba że ci chodzi o zrzucanie ciałkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 17:34
-
Chodzi mi o zrzucenie ciałka bo na słodycze mały reaguje normalnie gorzej na smażone , pieczone , najlepiej gotowane tylko no ale plus dla mojej diety .
A JaJa stosuje dietę moja z przed ciąży , ogólnie 3 dni po porodzie miałam -8 kg już mam -13
Czekam tylko na pozwolenie ćwiczenia i lece konkretnie z tematem . Za 5 tyg będę już mogła więc baja -
Wiesz co w ciążę zaszlam przy wadze 74 kg dokładnie ...
Powiem Wam , że 74 niby dużo a wygladalam przy moim wzroście jak dupcia pupcia sucha i tak chciałabym znów ale teraz dojść do 65 ale wiadomo mam czas , byle by wrócić na razie do formy z przed ciąży bo było fantastycznie -
No wiadomo zawsze jest jakiś cel do którego się dąży.
No ja startowałam z wagą 85 kg więc po ciąży chciałabym mieć te 70 się zobaczy jak szybko pójdzie mi zrzucenie tych kg które przybrałam podczas ciąży.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
No Mordeczko wiesz jak mi tylek ściska jak piszecie o tych plackach co wcinacie ajjj :p za to mięso czy kiełbasy by mogly dla mnie nie istnieć
Zakręcona to już ładnie ci z lecialo. Przy dzidzi zrzucisz ładnie. Ani się obejrzysz
Ja startowałam z waga 53 teraz mam 57.5 i zamierzam spasc do 50 bo tyle wazylam jeszcze rok temu i najlepiej się wtedy czulam. Chudziok taki ale mi się podobało. Innym niekoniecznie ale co mnie to :pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 20:08
-
Ja Ci powiem że dla mnie słodkie mogłoby nie istnieć. Chociaż lubię sobie do kawki czasami zjeść coś słodkiego. Już się nie mogę doczekać wtorku jak będę robić rogaliki mniam
A Ty na pewno sobie odbijesz po porodzie mąż do szpitala duuuużą czekoladę Ci przywiezie i sobie zjesz albo jakiego torta sobie upieczesz
Wiadomo że każdy ma prawo czuć się dobrze z takim ciałem jakie uważa za słuszne. Ja ogólnie przed ciążą nie czułam się dobrze ze swoją wagą więc po ciąży zabieram się za siebie.tygrys73 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
ZakręconaOna wrote:Ona ale coś się stało czy po prostu hormony buzuja ?
tygrys73 wrote:
Ona a mój nie chrapie tylko sapie haha :p
Od wczoraj boli mnie w lewej pachwinie. Nól prominieuje az do kolana.. Na spacerze wczoraj az mnie w pół zgięło W dodatku kluje mnie jakby w szyjce, podbrzuszu i momentami boli jak na @..
Nie wiem ile z tego jest normalnością, ale się martwię, a do wizyty jeszcze prawie 2 tygodnie.. -
Bardzo mocno nie boli, teraz rano zaczęło tak boleć i bardziej jest to pobolewanie co chwilę niż mocny ciągły ból. Wezmę chyba no-spę i będę obserwowała jak dalej będzie.
Dziękuję za uspokojenie co do pachwiny, bo wczoraj jak zabolało to myślałam, że padnę na środku chodnika. Dziś aż tak nie boli, ale jednak czuję jak promieniuje. -
Ona Ja miałam to samo właśnie z pachwinami , ból aż do uda promieniowal niestety a czasem właśnie chodzić ciężko było. Weź nospe na brzuszek a ona rozkurczy Ci dodatkowo w pachwinach .
Pamiętaj , że nospy 80 mg możesz wziąć 4 na dobe w ciąży , fakt to dużo ale że dwie jak coś bierz normalnie oczywiście z odstępami lepiej zadzialaja ale to w przypadku gdyby Ci nie przeszło .
Mordeczko Ja właśnie pije herbatke laktacyjna , Oskarek nakarmiony śpi , Ja wykapana czekam na pediatrę , dziś mamy pierwszą wizytę kontrolną taką . Bardzo się cieszę bo mam wiele pytań .
Co do pogody to i u Mnie pada , ponuro jest i o . -
Jak masz pytania śmiało zadawaj Lepiej pytać się specjalisty jak wujka google bo wiadomo jakie skutku ma czytanie internetu
Ja już mam posprzątane i sobie siedzę do obiadu kilka godzin więc luzikGabrysia 5.02.2016 ❤
Mordeczko dokładnie , wujek google nie powiem w czymś zawsze pomoże ale jak dla mnie nie w sprawach zdrowotnych . . a jest okazja to pytać będę tak jak mówisz
Jejku dobrze , że Oskarek dał mi posprzatac w domu i wykąpać się , trochę ogarnąć bo po nocy dzisiejszej to taki prysznic chłodny na pobudzenie obowiązkowy ! :-p -
A co masz dobrego na obiadek ?
Ja mam zupke jarzynowa z wczoraj jeszcze a właśnie zjadlam drugie śniadanko . Lekarka pójdzie , nakarmie małego i poloze do spania a Ja sobie zrobię wtedy pazurki bo mam sama odzywka pomalowane a chce na czerwono , brwi zrobię i serial wlacze na necie -
Dobrze że Oskarek da mamie chwile dla siebie no mamusia musi wyglądać jak mamusia
A ziemniaki karkówkę i sosik Chciałam zrobić krokiety z serem i pieczarkami ale zostawię sobie na inny dzień
Wiadomo że nie ma czego szukać w internecie jeśli chodzi o zdrowie !
A ja sobie zrobiłam małe porównanie brzuszka i o tak było na początku teraz prawie że na końcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:58
tygrys73, Dea28 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Witam się znad notatek do egzaminu
Zakręcona fajnie, opowiesź jak wygląda takie pierwsze spotkanie z pediatra.
No Mordeczko rosniesz na pewno szybciej niż ja heheWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:58
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
No rosnę aż sama się zdziwiłam. ale ci powiem że jeszcze brzucha nie widzę jak stoję. cycki zasłaniają mi go ale jak siedzę to widzę hihi
I jak idzie nauka ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:27
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Tygrysku My już po spotkaniu z pediatra .
Pani osluchala go , sprawdziła pepek , główkę , wszystko i wszystko ok jest ... Popisała w karcie zdrowia i pogadala trochę i dowidzenia .
Mordeczko o proszę , rosniesz galancieMordeczka lubi tę wiadomość