STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Ona Ja miałam to samo właśnie z pachwinami , ból aż do uda promieniowal niestety a czasem właśnie chodzić ciężko było. Weź nospe na brzuszek a ona rozkurczy Ci dodatkowo w pachwinach .
Pamiętaj , że nospy 80 mg możesz wziąć 4 na dobe w ciąży , fakt to dużo ale że dwie jak coś bierz normalnie oczywiście z odstępami lepiej zadzialaja ale to w przypadku gdyby Ci nie przeszło . -
Anka wypoczywaj sobie.
Ona to dobrze że już mniej boli
Ja sobie też musiałam na chwilę usiąść bo brzuch mnie rozbolał. pomalu przechodzi więc zaraz kończę obiad i biorę się za ciasto na rogale. i jutro też dzisiaj za dużo nie zrobię tylko tak do kawki będą mieli jak przyjadą z pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 15:10
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka, piękny brzuszek
Mordeczka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
a no cichutko, cichutko..
Ja byłam 2 razy na spacerze, pozałatwiałam trochę spraw i odpoczywam. A zaraz się za obiad biorę.
Mała się mi wypina chyba, bo co chwilę mam brzuch w innym miejscu twardawy, a po dotknięciu miękkie. W kotka i myszkę się moje dziecko ze mną chyba bawi -
Mordeczko kiedy masz jakiegoś lekarza ?
Lez kochana , lez .
Ja przysnelam w sypialni karmiąc Oskarka , teraz on leży w lozeczku i obserwuje dookoła wszystko a Ja posprzatalam sypialnie i kuchnię plus obiadek robię ... Ja dziś kefir z pomidorkiem , ziemniaćzki i sadzone