STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona i jak nocka poszła ?
Chrapanie to coś strasznego , Ja dziękuje Bogu , że mój Misiak nie chrapie chociaż nie powiem , jakbyl tak zmęczony nie raz to że trzy razy zdarzyło mu się głośno chrapnac ale odrazu szedł kulawy w udo i się budził :-p
Girl takie sny podobno również są odzwierciedleniem naszych marzeń , pragnień. Sama miałam nie raz sny takie piekne , nawet mój D przy staraniach miał sny , że biega córeczka w ogrodzie ok 4 lata a synus mały w lozeczku -
Ooj te humorki ja wam powiem że ja jakoś nie miewałam zmiany nastojów ale wiadomo każda ciąża jest inna.
Ja za chwile mam obiadek dzisiaj gotowała mama bo cały tydzień jest mój a po obiedzie sobie odkurzę.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Helo. Zakręcona te słodkie stópki to Oskarka? Jak tam noce u was?
Ona a mój nie chrapie tylko sapie haha :p
Leże biorę lutke i nospe ale już się robi taka nerwowa koncowka i tylko odliczamy 5 tygodni do donoszonej jeszcze. Czasem mam wrażenie że spokojnie wytrzyma a czasem taki lek że zaraz znowu trafie do szpitala. MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 13:31
-
Tygrysku 5 tyg do donoszonej zleci szybko a może nawet donosisz do 40 tyg
Tak , avatarek to cudo mojego synka !
A noc różnie , na razie mały wisi ciągle na cycku więc budzi się , podobno ma się w uregulować to niedługo tak położna mówiła . oby