STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:Girl najlepiej poczekać na serce 7-8 TC.
Stanikowe eksperki pomozcie. Mam w biuscie 90 a pod biustem 80 i w tych wszystkich obliczeniach wychodzi miska A . a na staniku który nosze mam 85D. To jaki stanik do karmienia zamówić? przecież A to płaska deska a ja mam normalne cycki :p
Jak masz 85 D to kup sobie może DD bo urosna Ci jeszcze a do karmienia kupisz sobie najwyżej jak urodzusz już .
Ja w ciąży nosilam rozmiar 80/85G a teraz nie cały tydzień po porodzie mam 80/85 J ... -
Girl25 wrote:Ginekolog mi powiedział ze tydzień po miesiaczce można już potwierdzić ciaze na usg
Wiele czynników na to wpływa , np. Późniejsza owulacja bardzo wiele robi zresztą za mocno nie potwierdzisz ciąży będąc w 5 tyg nie całym ciąży , jedynie co to żółtym cialkiem a nie i u każdego .
Ja np w poprzedniej ciąży jak byłam to w 4t5 dniach byłam u lekarza bo odrazu podjarana lecialam i nie było nawet pęcherzyka jeszcze dokładnie widocznego a raczej pęcherzyków także myślę że na spokojnie 2 tyg się najczęściej czeka ale no każdy robi jak uważa -
Nie wiem ja to po imprezach latalam i chlalam wino jak juz bylo po zaplodnieniu o którym nie wiedzialam ;p a po pozytywnym tescie pod koniec piatego tygodnia polecialam do gina a tam jeszcze nic nie bylo lol ;p ale beta ciążowa to bylam spokojna.
No wezme chyba kupie 85D albo DD zeby jeszcze wkładka laktacyjna weszla -
Dokładnie najlepiej zająć się czymś chodzić na imprezy żeby tyle nie myśleć. Ja w szczęśliwym cyklu też robiłam co chciałam i jak widać odpuszczenie sobie totalnie cyklu się sprawdziło
Kurczę dziewczyny czy wy też czułyście czujecie czkawkę dziecka ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Niby tak, jak się odrobinę z mieszkaniem po remoncie to pewnie będę zas młodego bawić. Dobra to teraz naprawdę przez dwa tygodnie albo krocej mnie tu nie może być... Mam nadzieje ze wrócę z dobrymi wiesciami . Musze zająć myśli....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]