STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko rozpuszczalne szwy mam , co do chorobska współczucie .
Pamiętam jak w 7 miesiącu dopadlo mnie zapalenie gardła plus jednocześnie oskrzeli. ... Kurwa ! Meczylam się bity miesiąc z lekami żeby tego się pozbyć .
Co do prenalenu to sama też polecam
Tygrysku na pewno znieczula spokojnie . -
No to kupię sobie ten prenalen jak nie przejdzie.
To raz dwa się rozpuszczą szwy. a jak tam przeżyłaś wylot D ? Kurde on ma Damian na imię czy Dawid bo tak głupio pisać inicjałem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 21:49
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Damian ma na imię Mordeczko , Damian
Ciężko obydwoje przezylismy jego wylot ... Płacz oby stron nie był łatwy dla nikogo niestety będziemy dopiero się widzieć za 6 tyg , eh.
Co do szwów to właśnie niech wsiakna się tak samo jak skóra się zagoi oby nie wcześniej a zdarza się to połowie kobiet . Dbam o to więc mam nadzieję że będzie tylko coraz lepiej bo tak się czuje powoli już , lepiej funkcjonuje -
Ja jak się dowiem ze jestem w ciąży od razu idę do ginekologa i jak będzie widać na usg to mi wypisuje l4. To bez dwóch zdań. Staram się nie dźwigać na szczęście siedzę na kasie cały czas. Kiedy jest widać płód w macicy?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Anka zawsze tak jest jak dziecko chodzi do szkoły albo do przedszkola to spało by jak najdłużej a w weekend wstaję raz dwa.
Girl ja jak zobaczyłam 2 kreski na teście to zaraz dzwoniłam do Gina żeby się umówić na wizytę ale położna powiedziała że to i tak za wcześnie żeby coś było widać więc na wizytę dopiero poszłam w rozpoczętym 7 tc i już był fasolek z bijącym serduszkiem i zaraz gin kartę ciąży założył.
Dzień dobry dziewczynki.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Girl najlepiej poczekać na serce 7-8 TC.
Stanikowe eksperki pomozcie. Mam w biuscie 90 a pod biustem 80 i w tych wszystkich obliczeniach wychodzi miska A . a na staniku który nosze mam 85D. To jaki stanik do karmienia zamówić? przecież A to płaska deska a ja mam normalne cycki :p