STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny... Dziś po 4 nad ranem obudził mnie delikatny skurcz, wzielam nospe i przeszło czy myślicie że nadzieja na ciaze odeszła wraz z jego przyjściem czy to jednak nic nie znaczy? Jedno jest pewne jak mam dostać @ to do niedzieli na pewno dostane....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl nie mam pojęcia co to znaczy, ja mam za sobą nieprzespana noc. co chwile budziłam sie. na dodatek od wczoraj plamie małpiszon na choryzoncie. przez te leki wszystko sie rozregulowało i to strasznie. poszłabym do innego gina ale niestety tyle wołają za wizyte,że mnie nie stać. zaczyna mi działać jakoś na nerwy ten obecny. przez to,że chodze do niego tyle czasu a on w kółko to samo, ja wiem, że mam 1% szans ale to zawsze 1%!!!!
-
Girl nadzieja zawsze jest i nie można jej tracić. Okres powinnaś dostać koło niedzieli to czekaj spokojnie.
Dea rozumiem Cie ale gin w końcu mógłby ruszyć głową i myśleć w takim kierunku żeby Ci pomógł. W tym jednym procencie jest duża szansa by zajść !Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dwa to powiem Ci , że bardzo dziwny lekarz .
Duphaston albo luteine powinien Ci dac przy stymulacji clostylbegytem bo mimo że zastrzyki mialas z pregnylu na pęknięcie nie musiał peknac wiadomo i wtedy mogły się torbiele duże porobic a duphaston niweluje je to pierwsze a drugie , że reguluje okres właśnie po stymulacji :-o -
Dzień dobry.
Jak dzień rozpoczęty ? Ja już po małym delikatnym śniadaniu , leże z małym na łóżku tylko , ze on smacznie śpi :-p
Przegladam propozycję z tatuażami bo chciałabym w grudniu sobie zrobić kolejny tatuaż a wiem , że przy KP można tylko w salonie wiadomo a nie gdzieś u podrzędnych chlopkow . ( chociaż na to w życiu bym się nie zgodziła )