STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku w środę się dowiem ile waży bo idziemy na pobranie krwi muszę małemu grupę krwi określić bo oni tego już w szpitalach nie robią przy porodzie ... Trzeba na własną rękę a pozatym tarczycę małemu kontrolne zbadać bo Ja mam niedoczynność przecież
My po pierwszym spcaerku , piękna pogoda była , chłodno ale bez wiatru ... Wrocilismy przed chwila a tu deszcz patrzę przez balkon , to się nazywa wyczucie czasu hehe .
A foteczkę dam później bo karmimy się hehe
afi się nie przejmuj nawet teraz jak nie masz poniżej 5
A pozatym teraz AFI nam może spadać bo dziecko coraz większe ale spokojnie ...to jest mega mylne , zależy od ułożenia dziecka ... Ja raz miałam 6 wysłali mnie do szpitala lezalam a później AFI 10 ciągle , wtedy dziecko dupke musiało mocniej wypiac -
Zakręcona tak właśnie mnie lekarz uspokajal, że to końcówka ciązy, co innego jakbym tak miala w 26 tyg.- wtedy było podejrzenie że mam 7 a w szpitalu sie okazało że 12. Heh to mały żarłoczek z Oskarka, a odciągasz czasem pokarm czy już nie ma takiej potrzeby? czy probowalaś np odciągnąć na zapas żeby np napić się piwka ?
Anka no dokładnie taki termin sobie wybrał ciekawy, a tu też przecież święta wchodzą w grę. ale o ile byłam pewna, że urodze wcześniej o tyle teraz mam wątpliwości, bo z szyjką jest spokojnie, a po odstawieniu leków skurczy w zasadzie mam mikroskopijną ilość - 2-5 dziennie i to bezbolesne twardnienia tylko. także od donoszonej będę starać się przyspieszać sprawę, a już teraz chodzę sobie normalnie, chociaż wiadomo że już ciężko z bebzonkiem hehe moja dzidzia duuużo wiecej teraz śpi normalnie jak nie mój syn.
Mordeczko wiesz w sumie to ważne żeby mieć oznaczoną grupę, nawet jak jest nie daj Boziu wypadek a masz kartę grupy to nie traci się czasu na dodatkowe badania tylko można przetaczać, bo ta karta jest uznawana, ja jej bardzo potrzebowałam w szpitalu żeby mogli działać w przypadku plamień. Myślę że mi akurat zrobią badanie grupy małego, bo gdzieś mi się obiło, że noworodkom z możliwością konfliktu serologicznego się robi po porodzie.
Ona to tez się szyjkowe problemy zaczynają oby trzymała spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 16:39
-
Dea niema co się nastawiać dokładnie ! Niespodzianka będzie będziesz mega szczęśliwa nie to nie a bynajmniej nie będzie wielkiego zawodu po nastawieniu się ale życzę z całego serca przejęcie mojego brzuszka każdej z Was
Co laseczki na Mikołajki robić będziecie ? -
Hehe my też nie wiemy pewnie jakiś film się obejrzy a ją nawet nie zjem czekoladowego Mikołaja! :p nie no może zjem. Ostatnio dostałam taki mały kawałek drozdzowki do obiadu a cukier miałam 88. A ostatnio pozwalam sobie na kawałek gorzkiej czekolady do wieczornego jogurtu ,rarytas
Zakręcona a wy w tym roku zawieszacie najmniejsza skarpetusie i trzeba ją wypełnić!! Może grzechotka,?
Dea jak się nie uda przejąć po Zakręconej to za miesiąc jestem ja i mnie się też będzie spieszyć do oddania brzucha w dobre ręce :p ale oczywiście życzę ci fasoli jak najszybciejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 20:54
-
Kochana skarpet u Nas nie ma za to pod choinkę sobie odbijemy jak już Tatuś będzie
Fajnie macie , Ja spedze Mikołajki z Oskim przed TV dopiero w styczniu na moje urodziny wyjde że znajomymi , Mama już powiedziała że zajmie się Oskarkiem a Ja IDE podensic hihi . NARESZCIE ! tak mi tego brakuje hehe bo później następny wypad zalicze może w UK jak tesciowa z małym zostanie ale raczej sadze że dopiero w lipcu w Pl bo jakoż nie będę chciała chyba na noc go zostawić znów . -
Zakręcona ladne zdjęcie
u mnie luby wraca po trzech tyogodniach, robi mi niespodziankę bo miał wrócić w środę. pech że akurat po 3 tygodniach, wczorraj się żeśmy pokłócili...tzn mnie się wydaje że mnie znów okłamał w wiadomej sprawie a on twierdzi że nie i nawet przysiągł na mnie i na Marcela i teraz nie wiem co myśleć .. aż się boję tego spotkania