STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny on jest gotowy na każdą wersje, nawet na adopcje ale ja nie chce. Może bym się zgodziła na inseminacje tylko to też koszt i na razie nas na to nie stać więc pozostaje tylko tykanie zegara w tle tak jak w tym momencie ;(
Zakręcona ja już nic z tego nie rozumiem. mój organizm jest dziwny teraz będę chciała pociągnąć trochę godzin w pracy nadliczbowych to może odłoże coś kasy i pójde z tymi wszystkimi papierkami do innego lekarza, jakoś mój przestał mnie przekonywać, po prostu widzę że już nie daje nam szans, rozkłada ręce i momentami mam wrażenie że wiem więcej na temat cyklu od niego -
Cześć kochane:-)Ja już po usg 3d:-) Z maluszkiem wszystko dobrze:-) Tylko niebardzo chciał pozować do zdjęć:-> No i dołączam do większości z Was:-) Lekarz powiedział, że na 90 % będzie chłopiec:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:28
tygrys73, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Hejka.
Anka gratuluje synusia ! a teraz idź na 3/4d w 33 tyg np. baja !
Parke będziesz mieć , zazdroszcze .! Mam nadzieję że i nam się za parę lat trafi dziewczynka coby Oskarek bronić siostry mógł hihi ale jak będzie braciszek też będę się cieszyć bardzo
Najważniejsze Zdrówko maluszka .
Dea masz rację , odpusc może chwilę , nazbieraj kaski w pracy i smignij do innego lekarza ... Trzeba próbować wielu rzeczy .