STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ciężko będzie nazbierać kaski bo co rusz jakieś wydatki a i zwolnienia się szykują w pracy. reorganizacja. no nic myśle jeszcze te 2-3 cykle do tego buca chodzić żeby skończyć leczenie CLO (teraz 2 cykle po 2 tabletki) i potem z całą dokumentacją z ostatniego roku wybrać się gdzie indziej. zastanawiam się czy zrobić teraz prolaktyne i progesteron?
-
Anka to tak jak ja mam włosy za ramiona chodzę cały czas w koku a mąż mi nie karze ściąć. Ale jak tylko urodzę wybiorę się do fryzjera Ona chodzi co miesiąc to i mi też się należy.
Tygrysek daj znać po wizycie jak tam Marcelek
A ja sobie leżę i oglądam tv.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dziewczyny my po usg. Dzidzia przez tydzień urosla. Malo ale urosla. W 34w6d wazy sobie cale 2124 gram i lekarz twierdzi ze będzie po prostu drobnym chlopaczkiem. Wszystko blisko 5-10 centyla oprocz kosci udowej-50 centyl czyli długość moze byc normalna. Generalnie raczej male szanse zeby przekroczyc 3kg raczej dobijAmy do 2900 ale czas pokaze. Przeplywy w porzadku, wod nadal malo 8afi i musimy kontrolowac
-
Tygrysiak czyli wszystko ok macie jeszcze 5 pełnych tygodni kochana , na pewno do 3 dobijecie hehe wiesz jak to jest z USG zawsze o pół kg się mylić może plus minus . . . zobacz mój Oskar w 34 tyg ważył 1800 gram a jak się wybił :-
) nic straconego hehe
Anka. Co do włosów ją jako dziecko na krótko a teraz bym ie zdecydowała do policzków tzn do kości policzkowych ale boje się jak będę wyglądać haha z włosami boje się ekspert!entowac bo mega wolno rosną a w ciąży tak ładnie mi urosły że aż szkoda -
Witam sie w 36 tyg.
Torba spakowana,ciuszki poskladane i sobie czekamy spokojnie.
No eh tak mi lekarz mowil żebym sie cieszyla ze drobny.
Zakrecona ile czasu mu zostalo to on jeden wie a moze jeszcze 7 kto wie czy naprawde nie przenosze bo juz zaczelam wszystko robic a skurczy ni ma ;p co m byc to będzie
Wlosy obcinam tez ale ja mam długie do dupy i tak mocno nie skróce. Zakrecona prawda ze w ciazy rosna jak szalokne -
Witam się z rana Ja już chyba miałam wszystkie długości włosów Ale mi włosy w miarę szybko rosną, więc nie jest źle Tygrysku, to dobrze że wszystko w porządku z małym Moją młodą coś bierze i na 11 jedziemy do lekarza...Mam nadzieję, że żadne chorobsko się nie rozwinie Miłego dnia