STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko cudna!! A Oskarek jaki już fajniutki!
A U nas najprawdopodobniej początki skazy... Z diety cukrzycowej w dietę bezmleczna ja się w koncu kurwa wykończe...kocham nabiał.. Nie mówiąc o tym że prawie niczego nie można jeść. Ale będę płakać i karmic taka jestem -
To tez nie jest do końca tak , może tak być ale nie musi ... skaza to już cos poważniejszego i nie objawia się tylko sychoscia policzka i meczarnia przy kupie . Suchość skóry , kupy bolace , ze sluzem , z krwią mogą być , wysypka ... mój Oskar miał wszystko prócz krwi w kupie i wykluczyła lekarka na 70% skaze wiadomo jakiś procent jest ale trzeba dużo żeby wyszło to a niestety badania dla dzieci wykrywają skaze na 100% dopiero po trzecim roku życia bo wcześniej mogą fałszować tak mi powiedziano wtrzech przychodniach
-
Girl25 wrote:ona w sumie blisko termnu jestes. Kiedy masz termin? tylko ja gdzies za 2 tygodnie bede wiedziala co i jak . We wtorek ide na progesteron i przy okazji zrobie na przeciw ciala przeciw plemnikowe
Ale no zobaczymy.
Byle 1,5 tygodnia wytrzymać jeszcze i będziemy donoszone, a i wizytę bym ostatnią zaliczyła