STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea wszystkiego najlepszego
I jaka reakcja później ? One wiedziały że tak długo się staraliscie ?
Tygrysku na początku próbowałam trochę odstawić ale nie umiakam za bardzo bo jeść nie miałam co dosłownie i po czasie pielęgnacji przeszło wszystko samo .
Ona a owszem , teraz w poniedziałek lecimy już do domku bardzo stresuje się lotem z Oskarem , jak się będzie czuł itp ale w poniedziałek to zawał murowany będzie -
Dea fajnie, że się mama z siostrą ucieszyły
Spóźnione wszystkiego najlepszego
Zakręcona nie dziwię Ci się, że się lotem stresujesz. Mnie też może będzie czekał z córcią lot i na samą myśl mam stres.
Ale najważniejsze, że już razem z tatą Oskarek będzie i będziecie w trójkę
Mordeczko kiedy wychodzicie ze szpitala?
Wiadomo już coś?
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Mordeczko czas na zmianę suwaczka hehe , jak maleńka ?
Ona no daj spokój , pierwszy raz to stres taki że szok ... Oj tak najważniejsze , że w końcu razem i nigdy w życiu takich rozłak kilku miesięcznych , szkoła skończona , następne dziecko za parę lat i mam zamiar je rodzic w UK także już do pl będziemy razem jeździć -
dzień dobry,
dalej witam się z katarem nie moge się dziada pozbyć. poza tym się właśnie wypluskałam i jak Misio wstanie to jedziemy do jego rodziców.
dziewczyny takie pytanie- czy każda z Was wymiotowala w ciąży? pytam bo ja jak na razie oprócz częstszych wizyt w toalecie i zieeewania nie mam żadnych objawów. -
Dea28 wrote:dzień dobry,
dalej witam się z katarem nie moge się dziada pozbyć. poza tym się właśnie wypluskałam i jak Misio wstanie to jedziemy do jego rodziców.
dziewczyny takie pytanie- czy każda z Was wymiotowala w ciąży? pytam bo ja jak na razie oprócz częstszych wizyt w toalecie i zieeewania nie mam żadnych objawów.
Może będziesz raz na jakiś czas wymiotowac , kochana uwierz że nie chcesz tego aż tak szybko i dużo hehe :-p
Cierpliwie czekaj , na wszystko czas przyjdzie
A ogólnie jak się czujesz ? -
najlepiej w ogóle nie chce wymiotować kolezanka była u mnie w tym tyg z pracy już na końcówce ciąży i mówiła że przez całą ciąże raz zwymiotowała. ogólnie czuje sie dobrze, poza mega zatkanym nosem...i siwieje ze strachu czy będzie moja kruszynka tam gdzie ma być i czy będzie biło serduszko
-
Na pewno będzie bilo a katarem się nie przejmuj , kup prenalen do noska i psikaj sobie albo rób sobie inhalacje z soli morskiej
Ja wymiotowalam całą ciążę prawie , ostatni miesiąc ciąży był luźniejszy ... Ale wolę wymioty niż mdłości całościowe i nocne jakie miałam mam nadzieję że w drugiej ciąży będę się czuć zupełnie inaczej , sto razy lepiej -
Część dziewczynki:-)
Mordeczko, to po cesarce nie można jeść?
Jeśli chodzi o dolegliwości ciążowe, to ja miałam w obydwóch ciążach podobnie. Nie na samym początku, chwilę później miałam mdłości:-/ A wymioty pojawiały się od czasu do czasu, za to co rano miałam odruchy wymiotne:-/
Miłego dnia:-) -
Hej.
No lekarka stwierdziła że to może zmierzać w kierunku skazy ale ty masz rację Zakręcona. Nie będę jeść suchego chleba żeby potem się okazało że to nie skaza. Dieta bezmleczna jest zbyt niezerową aby ryzykować.
Dea senność to najbardziej typowy objaw nie martw się Mordeczcka też nie miała mdłości -
po owu jak progesteron sie juz podnosi to czy od razu was bola piersi? bo mnie od dzis bola... i wczoraj wieczorem delikatnie.... przez duphaston za pozno zeby dopiero teraz zaczely bolec bo we wtorek biore ostatnia dawke. Moze po prostu owulacja byla tak jak pokazal test tylko skok dopiero na 3ci dzien? albo nawet jakby owu byla dzien pozniej to tez by moglo byc[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No ja nie miałam mdłości ale Dea brak objawów to też objawy :*
Anka ano po cesarce nie można jeść jutro już mam dostawać "normalne" jedzenie
Zakręcona a dziękuję maluda jak narazie sprawuje się dobrze właśnie się najadła i sobie śpi
Widzisz nawet nie mam kiedy zmienić suwaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 12:35
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs