STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko dokładnie pomyślałam o tym samym, odpoczywam ile się da, coś tam robie w domu, nadrabiam towarzyskie zaległości i tak leci czas a miałyście tak, że Was ćmiło podbrzusze? nie że boli ale mam takie twarde... nie chce brać leków póki sie da znieść to wszystko.
-
Dziewczyny, mam do sprzedania nowe opakowanie Inofemu wspomagającego starania. Ja już go nie używam, bo pomógł mi przenieść się na fioletową stronę i będę po 2 latach starań mieć synka. Leczyłam się na niepłodność i inozytol był wskazany przez mojego lekarza. Mam niedoczynność, problemy z cystami, a zaszłam w ciążę w cyklu z niedrożnego jajowodu Jestem z Krakowa, mogę też wysłać Inofem pocztą.
W opakowaniu jest 30 saszetek, dorzucam jeszcze dodatkowo 3 z poprzedniego opakowania.
Cena u mnie - 30 zł za 33 saszetki.
(w najtańszej aptece Gemini macie go po 38,89 +12,49 przesyłka, także myślę że się opłaca, datę ma do końca września 2016 - http://www.aptekagemini.pl/inofem-30-saszetek.html ).
Czekam na wiadomość.
Buziaki i powodzenia w staraniach!!!
(urlop również naprawdę pomaga, sprawdziłam na własnej skórze:) -
Mordeczka chyba tak dokucza mi troche że jestem gruba a bede kwadracik ale ten typ tak ma już sie przyzwyczaiłam i nawet mu odgryzłam żeby on czasem nie miał 3 brzucha bo już ma dwa a jak mu powiedziałam, że może być puste jajo płodowe to mi powiedział, że nie bierze tego pod uwage bo on sie już przyzwyczaił że "coś" tam jest