STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki:-) Infinity8 witaj:-)
Dea mnie na początku ciąży odrzuciło od kawy, chociaż przed ciążą piłam jej całkiem sporo:-> Od jakiegoś czasu pije kawkę zbożową
Dzisiaj moja córcia miała dzień babci i dziadka w przedszkolu. Zawiozłam ją i babcie, a później byłyśmy na obiedzie i na kawce:-) Miłego dnia:-) -
Ważne że dzień babci i dziadka się udał
Ja kawę w ciąży piłam nic mi po niej nie było ale też nie piłam dużo bo tylko jedną dziennie. Weszłam na wagę i jest 14 kilo na minusieDea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hejka
Dea ja też piłam kawę czasem w ciąży bo można ale nie mocna i nie dużo , jedną dziennie oki. Także spkojnie nie rezygnuj ze wszystkiego tylko delikatnie z głową
Mordeczko super , ze waga spada
Wgle wyobraźcie sobie , ze już dwie dziewczyny z październikowych sa w ciąży ?
Jedna nawet okresu niedoczekala . Fajnie bo mialy wczrsniej wielkie problemy alr Ja bym chyba padla , coesze sie ze viore tabletki a zarazem strach mam wielki ze moze nir zadzoalac . Za 2/3 lata jak najbardzirj ale nie teraz -
dzień dobry.
musiałam sobie zrobić teraz kawe bo mnie strasznie łeb boli. na wizycie mi kazał przypomnieć położnej by mi ciśnienie zmierzyła bo brałam do tej pory tabletki na ciśnienie ale kazał gin odstawić. zobaczymy jak to będzie. potem pójde na spacer a wieczorem zrobie sobie SPA we wannie -
Mordeczko brałam Axtil ale gin kazał mi odstawić bo nie mogą one być zażywane w ciąży. powiedział,że jak będę u położnej to żebym zmierzyła ciśnienie jak będzie ok to nie będzie dawał żadnych tabletek a jak nie ok to coś da. powiedział też że ten Luttagen który kazał mi zażywać delikatnie obniża/reguluje ciśnienie. więc zobaczymy. na razie mam wielki strach przed pierwszą wizytą
-
A no pierwsza wizyta i już się jej boję bo szczerze powiedziawszy to nie są ciszy ludzie... Co będę małą przebierać lub karmić zaraz będą wisieli nad głową i gadać do małej i będą ją rozpraszać a zwłaszcza teściu. grr byle szybko przyjechali i pojechali do domuGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs