STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny 11.02 (7dc) monitoring endo 4m, pecherzyk prawy 16*11 i pecherzyk lewy dominujacy 13mm - kurcze wydaje mi sie, ze mega duze jak na 7dc i chyba owulacje mam szybciej niz zawsze myslalam, ze mam, jakie Wasze zdanie?
dziś i jutro bedziemy sie starac w pon kolejny monitoring. -
Dea ja nie miałam aż takiej okazji żeby kupować ciuszki bo miałam po siostrzenicy dopiero po roku będę mogła zacząć coś kupować no chyba że Gabi będzie szybko rosła.
O 22 dopiero teście pojechali i powiem szczerze że jestem wyjebana nie tyle że się napracowałam ale ten hałas mnie wkurzał
No i moja gwiazda jeszcze nie śpi a to już 24:00Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyDea my narazie sie staramy normalnie ten monitoring byl przy okazji badania pakietowego i jak zobaczylam, ze pecherzyki sa takie duze to postanowilam na wlasna reke sprawdzic co z nimi sie dzieje..moze nie pekaja i ze mna jest cos nie tak..w sob powinnam miec drugi ale sie nie udalo wiec porownanie bede miala w pon czy sa wieksze czy pekly itp.Jakie sa Wasze doswiadczenia kiedy u Was pekly? Po jakim czasie lekarz przepisuje to Cleo i co to jest? Jestem zielona w tym
-
Mordeczko ja coś tam ciuszków mam ale bardzo mało.moja siostra ma dzieci ale mają 18,16,14,6 lat i nie ma już nic po nich. Mam dużo koleżanek co ostatnio urodziły więc mam nadzieje,że troszke mnie wesprą a reszte sobie pokupuje nawet na używanych.
Infinity jeśli masz naturalną owu to nie wiem czy lekarz przepisze Ci CLO. Jest to lek wywołujący owulacje.
Ja już po obiadku.Misio ugotował,pomyje garki jak wstane bo leże z książką w łóżku i może pójdziemy na spacer bo piękna pogoda -
U mnie pogoda jako tako
Dea na pewno dostaniesz tyle ciuszków że już później będziesz musiała odmawiać ich przyjęcia.
Anka to dobrze że Julce się poprawia a u Ciebie już 31 tydzień
U mnie też dzisiaj mąż gotował obiadek jestem ciekawa jak mu wyszedł już się nie mogę doczekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 13:59
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Zakręcona dobrze, że dolecieliście szcęśliwie.
Ona., Anka jak ten czas leci, niedlugo się rozpakujecie
My walentynek nie obchodzimy, ale dzień był miły. Zrobiłam pizzę na obiad (dla mnie była w części bez sera ) i byliśmy we trójkę na spacerku.
Mordeczko kochany ten ttwój mąż, nie pogardziłabym kwiatkami