STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane , Ja słyszałam o tej Flakonik całej ... całe belly i fejsbukowe fora o tym piszą .
Laska podobno miała kilka kont i podszywala sie właśnie pod zycie tej Holenderki , masakra jakas . Sprawa zostaje zgłoszona na policje lub juz została . Dziewczyna chora psychicznie jest na bank bo nikt o zdrowych zmysłach czegos takiego nie robi , nie wymyśla śmierci rodziców ani ze jej dziecko było karmione przez sonde ;/
Dea wiem , ze sie stresujesz , Ja miałam to samo ! juz niedługo , kilka dni Cie dzieli od wizyty hehe .
Ona fajnie , ze wszystko w porządku , mowili jak szyjka itp ?Dea28 lubi tę wiadomość
-
Zakręcona wątek styczniówek na bbf też prawdopodobnie prowadziła ta laska bo nawet z fb zniknęła...
Dea będzie dobrze i tak zostanie. :*
Moja śpi od jakiś 40 minut zobaczymy o której się obudzi Mama ma chwilę dla siebie i ogląda film na Polsacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 21:39
Dea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
dea będzie dobrze, musi być Nie przemęczaj się teraz i odpoczywaj. A brakiem objawów się nie przejmuj, ja na początku też zero objawów miałam. Tylko się cieszyć, że się nie wymiotuje itp.
Zakrecona szyjka miękka, skraca się i zaczęła otwierać. Miałam ostatnio rozwarcie na jakieś 1,5 palca także córcia szykuje się na świat:)
Witamy się donoszone
Cały czas nie mogę uwierzyć, że to już zaraz będę tulić mój SkarbWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 07:43
Dea28, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Dea28 - to skoro ani Inofem, ani Inofolic nie pomógł ci, to nie rozumiem po co łykasz Ovarin? Co z tego, że Ovarin ma więcej składników, skoro jedynym mającym wpływ na owulację jest mio-inozytol, a tego jest tutaj 4 x mniej niż w przypadku Inofemu, czy Inofolicu. Dziwne...
-
Mordeczka wrote:Ona zleci teraz raz dwa
Jeszcze nie dawno ja byłam w ciąży a teraz tule swojego szkraba.
Dzień dobry kochane -
Aleńka na każdego działa co innego mi być może pomógł Ovarin w połączeniu z CLO i Pregnylem a może to był mój czas poprostu. Nie rozumiem czemu sie rzucasz....
Oj zazdroszcze Wam tulenia tych maluszków.ja dziś byłam u siostry a teraz robie obiadek Misiowi
Chyba zwariuje tak mnie prawy jajnik boli...jeszcze czytam że może to byc objawem pozamacicznej...zwariuje do tego poniedziałku -
Cześć dziewczynki:-) Ja już po wizycie:-) Mały waży 2100/2200, płeć zostaje ta sama i prawdopodobnie będzie Filip:-) Mam brać magnez i zwiększyć dawkę luteiny ze względu na twardnienia brzucha, sporadyczne ale jednak...Kolejna wizyta za 3 tygodnie:-)
-
Hej .
Anka super , ze Filip zostaje Filipem
Dea akysz z Internetem , ból jajnika według Internetu może również świadczyć o guzie mózgu hehe . Na pewno wszystko jest jak należy a bóle w tym czasie są normalne bo to jednak czasy miesiaczkowe , jeżeli Cię bardzo boli lub ciagnie wez nospe i lez.
Ona to już niedługo w takim razie ) czekamy -
Anka dzięki to tak jak wpisałam pierwszy dzień ostatniej miesiączki w belly to mi pokazało termin 12 październik.zobaczymy co wyjdzie z usg
Już właśnie nie czytam neta tylko czekam do poniedziałku.
Polecam film Planeta Singli właśnie wróciłam z kina.
Zakręcona dostałam od gina drotafemme forte i wczoraj i dziś wzięłam bo strasznie sie moje dzieckp kokosi w tej macicy -
Cześć dziewczynki Ja trzymam kciuki za Was wszystkie Waga niezła, córcia też zawsze była w górnej granicy siatki centylowej Ja niedługo zbieram się po małe zakupy i muszę zwolnienie do pracy zawieźć, a później moja siostra do nas przyjeżdża Miłego dnia