STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam taką nadzieję że będzie spadać
Ja to nawet nie wiem czy "stare" majtki sprzed ciąży będą mi dobre bo jeszcze nie sprawdzałam choć te z czasów ciąży zrobiły mi się luźniejsze
Gabi pozwoliła mi zapłacić rachunki kochana mojaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Prawda Mordeczko jak to każda chwila spania cieszy nie? mój też zasnął
Dea jak to nie masz objawów? A senność, ból jajnika? miałam te same a co z piersiami?
eh u nas masakra, kiedy te czasy były jak potrafił usnąc na 3 godziny..teraz tylko w nocy jest w miarę -
Pewnie że tak choć Ci powiem że ja od samego rana do 17:30 też jestem sama nie licząc siostry która chodzi do szkoły i brat ale żadne nie pomoże. wczoraj na raty obiad gotowałam żadne nie pomogło ja nie wiem co za nygusy się teraz rodzą.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Tygrysku jeśli chodzi o piersi to mam cięższe i delikatnie sutki bola poza tym ok.
Kurcze sprawdzałam wyniki badań i zamiast toxo zrobiły mi inne badanie.bede pewnie musiała iść jeszcze raz.zobaczymy co gin powie.a beta z dziś 29714,76ZakręconaOna, ona. lubią tę wiadomość
-
Aaaale przyrosła od ostatniego razu ! Tam już jest serducho jak dzwon.
Skoro pomyliły badanie powinni zrobić za darmo !
A moja niunia spała od 11:30 do 16:45 obudziła się na cyca i co ? Śpi dalej nocka zapowiada się zajebiście !
A to my
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 18:44
Anka83, Dea28, tygrys73, ona. lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Dzień dobry wszystkim .
Dea tak jak piszę Mordeczka , kazda kobieta w ciazy musi toxo mieć zrobiona ... niektore nawet co trymestr muszą powtarzac ale to wiadomo nie wszyscy .
Jakie plany na dziś ? Ja niedługo wstaje z wyrka bo leżę jeszcze , kawki sie napije i zrobię codzienny trening a potem umówieni jesteśmy do znajomych na kawkę . Dziewczyna dopiero co zaszła w ciążę także wspólnych tematów będzie więcej :p -
Dzień dobry.
Ja sobie jeszcze leżę ale zaraz wstaję bo mogę jeszcze zasnąć hihi Gabi się kręci w łóżeczku więc może zaraz wstać.
Jeszcze nie wiem co dzisiaj będę robić jakiś szczególnych planów nie mam.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs