STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Także trzymajcie kciuki żebym najdalej w marcu przyszłego roku miała termin porodu.. Pomodlcie się nawet ja też od jutra zaczne nowenne odmawiać a reszte czekam... Ostatnia dawka clo przypada mi na połowę czerwca.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mordeczko Oskar posikal sobie buzke nie mnie hehe a dziś wgle był mistrzem w kąpieli , wzięłam go ze sobą do wanny , D obok siedział i bawiliśmy się z nim kaczuszkami , mylam go i udawalismy ze pływamy sobie na brzuszku i nagle Oskar pac cala buzia w wodę haha ale się usmualismy , szybko go podnioslam a on laszlnal raz i za chwilę " łaaaaaaaa " i chwila szoku po czym zabawa dalej i uśmiechu pełno
-
Zabawa na całego w wannie
Dei termin wstępnie wychodzi na 12.10 ale czeka na USG.
Dzień dobry moja kochana córeczka poszła spać o 1:20 po czym obudziła się o 5 nie śpiąc do 7 ! Koło 8 zasnęła i spała półtorej godziny a teraz leży na łóżku i obserwuje pokój.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dzień dobry
Mordeczko to miałaś dość ciekawa noc
Tak , u Nas była zabawa na całego . Pitus od 8;30 zabawil się z Tatą a później cycek i właśnie zasnął koło mnie a Ja kawkę wypilam i oglądam na wspólnej . Za chwilę zabieram się za ćwiczenia i potem idziemy na zakupy i do lekarza z D .
Jakie plany na dziś ? -
Dea mocne kciuki trzymam , pewnie cala w nerwach i ekscytacji jesteś )
Ja sobie leżę już od półtorej h w sypialni , Oskar spi od godziny D na siłownię poszedł i o ...
Cieszę się , ze D parę dni wolnego wziął i siedzi z Nami tak przyjemniej w domciu go mieć czesciejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 23:17
Dea28 lubi tę wiadomość