STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
TAk girl, to jest wzrost. Ale na roczne dziecko 74 na pewno nie i 80 raczej też bym nie kupowała. Lepiej kupić na wyrost, 86 na przykład )
Hej laski, Marcyś buja się grzecznie w bujaczku a ja mogę was nadrobić. Jutro jedziemy ,,na wakacje" do dziadków, ja muszę skonczyć wreszcie magisterkę. Uakttualniłam listę. Szkoda, że polska_dziewczyna i dmuchawiec się nie odezwały, bo na pewno już tulą maleństwa. Mordeczko najleppsze życzenia! Dea czekamy na wieści o serduszku -
Hej
Mordeczko mój Oskar ma 70 cm wzrostu i muszę już iść m zakupy i kupić mu 74 rozmiar . Fakt , ze Oskar spory się urodził ale mam koleżankę na październikowych która synka urodziła 54 cm miesiąc prZed Oskarkiem prawie a maly na już 73 cm także uważam że na min 86 dziecku rocznemu -
Tygrysku super zawsze wypad jakiś to oderwanie się od codzienności .
Ja już dziś po treningu , zupka grzybowa się gotuję ... D z Oskarkiem właśnie przysneli sobie a Ja lecę się kąpać i lecimy na spacerek i zakupy od 3 dni w kocnu normalna pogodę mamy więc az szkoda nie skorzystać
Dea kciuki i czekam na.odzew -
No tak lepiej. Czyli takim maluchom raczej wszystko na wyrost? Niemowlakowi tez? A czapki kupuje się wg obwodu główki? Na metce tez jest podany obw? Czapki wiem ze na wyrost raczej się nie kupuje :p. Byłam na rozmowie do sklepu dziecięcego i stad takie pytania niby jak kazała mi coś wybrać na roczne dziecko to tylko bluzkę trafiłam, spodnie za małe trochę ale to chyba ze stresu. Kazała mi tez zdjąć rzeczy ze stanu i to było bez problemu. Powiedziała ze jak dla niej jest ok. Ma się odezwać jutro. Kurde to byłoby to, nie dość że praca lekka i przyjemna, właściciele uczciwi, umowę bym miała na pełny etat od razu mimo że pierwsza 3 miesiące druga rok a pozniej na czas nieokreślony. Pewnie zdarze zjeść w ciaze ale ona sama mowila ze nawet jakbym zaszla to nie będzie to nic strasznego, dla nich szczerość się liczy. Ja o planach oczywiście nic nie mówiłam[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ojjeeej chciałabym pracowac w takim sklepie!! Bierz Girl ) a z tymi ubrankami to różnie bywa, mój z ponad 20 czapeczek po urodzeniu od razu już 10 była za mała, ma sporą główkę. I np. zaczynał od rozmiaru 50. Długo dorastał do 56 i z 56 moment przeszedł na 62. takze widzisz. Nimowlakom zawsze lepiej na wyrost kupować