STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja
byłam w przychodni u gina uśmialiśmy się znów po pachy położna wniebowzięta założyła karte ciąży a waga w domu oszukuje!!! wredna jedna... dostałam mase gazetek, broszurek ale nie przejrzałam bo wieści się rozchodzą tak od ludzi z pracy że nie nadążam telefonów odbierać a w międzyczasie próbuje ślub ogarnąć co nie co. -
To pewnie urodzisz gdzies kolo polowy lub konca wrzesnia , blizniaki podobno szybciej lubia wyskoczyc chyba , ze Cc będzie co też przy blizniakach częste jest . Kurcze ale fajnie , ze dwojevzka będzie odrazu ♡♡♡ a czemu niespecjalnie ???;o
A kiedy będziecie im mówić ? Wgle wiedzą że w ciazy jesteś ? -
Dzień dobry
My właśnie kończymy się karmić bo niedawno wstalismy , Oskarek już drzemie znów a Mama będzie zaraz schodzić na duuuuuuuuza kawke a zaraz potem ćwiczenia z rana jak smietana. Kurcze pogoda mi sie psuje znow , oby pozniej było ciekawiej bo chcielibyśmy przejść się na dłuższy spacerek a nie ciągle kisic się w domu bo albo pada albo zaraz będzie padać ...
Akcja roku ! Ta Facebooku znalazłam film gdzie dziewczyna jedna wzięła herbatę lipton lemon tylko nie wiem czy to była Zielona czy zwyczajna , w każdym bądź razie rozlozyla torebkę i powyjmowała małe ususzone larwy , udostepnilam ten filmik i moja znajoma mówi że to jej ulubioną herbta i powiedziała , ze sprawdź ... aż ciekawa jestem :o -
bo wiecie co? herbaty w torebkach to największy syf..a ja tez pije owocowe...
Dea wlaśnie o co chodzi z rodzinką? gadają że będzie cięzko? ano będzie, ale z jednym też wcale nie jest łatwo, a najwazniejsze że nie będziesz musiała drugi raz przechodzić przez starania..
Zakręcopna no już wymieniłam właśnie oliwkę na emolium..potem spróbuję proszek, na razie mam Lovelę/ -
Dea powinni się cieszyć że w końcu Wam się udało że będziecie rodzicami No chyba że nadal im chodzi o ten ślub ?
Zakręcona dlatego ja nie pije takich herbat tylko sypane przy najmniej widzę co tam jest pewnie dlatego Lipton ma taką cenę bo sobie za larwy policzyli hihi
Tygrysku a może po loveli ma wysypkę. ? Ja od początku piorę w kapsułkach vizir i małej nic nie wychodzi.
Wczoraj znowu nie chciała spać może koło 2 znowu mi zasnęła nie wiem nawet no i całą noc spała ze mną teraz królewna leży na całym łóżku.
Ja pije kawkę zaraz się ubieram i muszę zadzwonić na infolinię banku żeby mi kartę odblokowali.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Cześć dziewczynki:-) Z tymi uczuleniami to jest jakaś masakra:-/ I bądź tu człowieku mądry żeby wiedzieć po czym ta wysypka... Ja w końcu wstawiłam pierwsze pranie małego:-> Piorę w Lovelli, Julki ciuszki też prałam w Lovelli i wszystko było ok, więc mam nadzieję że tym razem też obędzie się bez uczulenia:-)
My popołudniu jeszcze do pani doktor, ciekawe co powie:->
Miłego dnia:-) -
Mordeczko to długo była nawet.
Zakręcona no tak zrobię, na razie oliwka odstawiona.
Anka dokładnie z tymi uczuleniami koszmar, a mój ma wrażliwą skórę po ojcu.
Dziewczyny zamierzam kupić zestaw do manicure żelowego i hybrydki no i zapisuje się na kurs, chcialabym robić pazniokcie.
od zawsze to lubiłam, malować wzorki i w ogóle a troszkę się dorobiDea28 lubi tę wiadomość
-
Dea bliźniaki?!?! Wow! Gratuluje! Długo tu jestem i pierwszy raz "widze" bliźniaki. Extra, ze dwoje na raz.mwiadomo, wiekszy strach, zmeczenie, kasa. Ale za to raz a dobrze
Pozdrawiam resztę dziewczyn i maluszków!Mordeczka, ZakręconaOna, Dea28, tygrys73 lubią tę wiadomość
-
Mordeczka wrote:Być może tak ja niczym nie smarowałam więc może dlatego to tak długo trwało