STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:To pewnie urodzisz gdzies kolo polowy lub konca wrzesnia , blizniaki podobno szybciej lubia wyskoczyc chyba , ze Cc będzie co też przy blizniakach częste jest . Kurcze ale fajnie , ze dwojevzka będzie odrazu ♡♡♡ a czemu niespecjalnie ???;o
A kiedy będziecie im mówić ? Wgle wiedzą że w ciazy jesteś ?
Mordeczko a ślub już załatwiamy - sala jest, didżej i obrączki w przyszłym tygodniu jedziemy do księdza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:49
-
Dea teraz wszystko rozumiem
Dokładnie , moja znajoma urodziła blizniaki w 35 tyg zdrowiutenkie ale jakie maleńkie , miały po 1,8
Kochana szybko sobie radzisz z tym ślubem , super . My teraz jak w Pl byliśmy też zalatwilismy sobie salę na wesele ! To kiedy planujecie ślub ?Dea28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
byłam u gina prywatnie mojego bo akurat w czwartki i poniedziałki przyjmuje, zjeb... go że nie odbiera tel to powiedział że w aucie zostawił, kazał sie nie martwić jeśli to było jednorazowe bo mówi że teraz byłby czas kolejnej miesiączki, kazał nie dźwigać, leżeć i pachnieć, ale do końca wiadomo że się tak nie da no i powiedział że jakby sie coś działo to on jest codziennie w przychodni to można podjechać a na weekendzie IP