STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
oj ale ślicznie ta Twoja córcia śpi, mam nadzieje że moje dzieciaczki tez będą spokojne, ja sie wybieram koło 16 z przyjaciółką na zakupy 50km od naszego miasta. połaże po sklepach póki moge a mój Misiek obiecał w tym czasie nasmażyć naleśników z jabłkami
-
Hej .
Ja właśnie karmie malucha , pranie wstawiłam , nasmazylam tace naleśników mojemu D , z wierzchu o garnelam bo duze sprzatanie będzie jak wrócimy z zakupów i spaceru , pocwiczylam i zaraz zrobię sobie drugą kawke i idę się myć .
Dea pewnie , ze tak . Oo ciekawe jaki brzunio będziesz miała przy blizniakach hehe .
-
Dea na pewno będą grzeczne Udanych zakupów. :*
Ja też już mam posprzątane miałam jeszcze umyć podłogi ale umyje sobie w poniedziałek jak będę sama w domu
Zupka pomidorowa się gotuję a dla mnie makaron i kurczak gotowany
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej babeczki u nas noc w miarę, dwie kupy a karmienie co 4h., sen raczej spokojny. Girl macica pracuje cały cykl tak naprawdę taki pojedynczy skurcz może oznaczać zblizającą sie owu ale nie musi.
Ja przedwczoraj skusiłam się na bombę w moim p[rzypadku naleśniki z serem i małego wcale nie wysypało, nic mu nie było, wiec chyba jednak nie ma tej skazy. Zacznę powolutku wracać do nabiału
Aaa i czekam na przesyłkę z ubrankiem do chrztu- fraczek i kombinezon, wszystko białe za...50 zł
Dea jak to jest sluchać dwóch serduszek? oba naraz? chyba że nie slyszałaś tylko widziałaś pikające punkciki? -
Hejo no właśnie sama jestem ciekawa usłyszeć bicie dwóch serduszek
Moja dostała ataku płaczu ale już jest dobrze i leży sobie w łóżeczku. noc w miarę ok oprócz tego że poszła spać koło 2 i spała do 5Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hejka .
Ja dzis wgle nie spałam w nocy mój syn stwierdził że robi imprezke do białego rana , do 6 rano od 1 w nocy bawił się gugal, śmiał się w głos głos od 22:40-23:40 spał a pozniej do 00;40 i zakończyło się hehe . Nie wiem czmeu , inne miejsce , za dużo ludzi może bo była dwójka znajomych u Teściów jeszcze . W każdym bardzie o 6 rano D wziął malego ze swojej strony i poprzytulal , pogadal i spaliśmy do 9 czuję się wypluta ale kawka już i śniadanko zaliczone teraz maly ma drzemkę to ja pod prysznic idę . -
Anka a sporo rzeczy masz po malutkiej?
Zakrecona to nieźle ci dał popalić, mój nieraz też sobie w nocy guga, ale tak po godzinie się męczy zwykle. Śmieszne te dzieciaki. Żeby mu się nie poprzestawiał dzień z nocą hehe wymęcz go wieczorkiem. Chociaz wiem że to cięzkie bo jak jest senny to w wanience potrafi spac jak mój wczoraj -
Mordeczko faktycznie !:o
Tygrysku co Ty , nie przestawi się dziś już u siebie w łóżeczku także bedzie ok a Ja go nie muszę męczyć na noc bo on o 21 np się po drzemce wieczornej obudzi , wykapue go dostawiam do cycka i już sen nocny mnie i D się wydsje ze to przez zapchany nosek w nocy bo kurcze miał takiego smarka a ja gruszki nie miałam ze sobą więc rano patyczkiem cienkim do ucha wyciągnęłam a cala noc ledwo oddychać mógł więc na 90% przez to