STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Tygrysku też prosiłam ostatnio odwiedzających tylko o pampersy i dzięki temu średnio licząc mam zapas trójek do końca kwietnia ) to jednak ogromne zaoszczędzenie bo ciuszki to do porzygu SĄ już ze tak nie ładnie powiem , Ja aktualnie swojemu dziecku szafe oddałam ; ((
A co do ułożenia dziecka to systematyczne działanie i wpoil sobie godziny kąpieli , snu , wie , ze po kąpieli kładzie się fo do łóżka do nas na karmienie bo odrazu szuka cycka . Zasypia przy piersi ok 21;30-22 , przenosze go do siebie i śpi potem koło 2 się budzi, u Nas w łóżku zawsze je i śpi do.ok 5 bo ja zasypiam z nim i później przenosze i śpimy do 7;30-8 . -
Dzień dobry wszystkim.
Zakręcona tak samo myślę co do ciuszków jak do mnie znajomi przyjeżdżają i pytają się co potrzeba to im mówię że takie rzeczy które się szybko zużywają typu pampersy chusteczki i takie tam o ciuszki nawet niech mnie nie pytają bo następni to mi chyba szafę kupią.
Ja właśnie posprzątałam odkurzyłam a mała usnęła na łóżku.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Oczywiście że tak zgadzam się z Toba Tygrysku.
Moja niunia dzisiaj nawet godziny w ciągu dnia nie spała płacze co chwila niekiedy drze się w niebogłosy jak ją dostawiam do piersi chwile possie i znowu płacze jestem zmuszona dać jej mm wtedy się naje i uspokoi mama już z nią 45 minut spaceruje po pokoju nie wiem co jej może być a mi serce pęka jak tak płacze.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mam pytanie może trochę głupie i odpowiedz jest oczywista ale musze znać zdanie osób zdystansowanych... Pamiętacie jak pisałam ze chodzę do bioenergoterapeuty? Ona mi powiedziała ze jestem zablokowana w okolicach jajników i macicy i ze tylko ziolka ojca sroki mogą mnie odblokować żeby zajsc w ciaze czy myślicie że może mieć rację czy to tylko naciąganie? (te ziolka ona sprzedaje u siebie) jak mówiłam ze mam tabletki na owulację to Twierdziła ze można je łączyć a dziewczyny z tematu o ów ziołach pisze ze one działają tylko jak kobieta nie ma innych medycznych przeszkód do zajścia w ciaze a ja przez długie cykle mam... I mi same ziolka raczej nie pomogą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 00:15
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]