STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona. gratulacje!! Jak tam się czujecie z Malutką? jak będziesz miała chwilkę to napisz i pochwal się imieniem.
Girl możesz sprobować ziółek, myślę, że nie zaszkodzą, ale nie traktuj tego jak cudowny środek, bo możesz się rozczarować. Nie martw się, to jest szczęśliwy wątek, tu wszystkie zachodząona. lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Ona. gratulacje!! Jak tam się czujecie z Malutką? jak będziesz miała chwilkę to napisz i pochwal się imieniem.
dziewczyny, takie pytanie o bóle poporodowe.
Odkąd wróciłam ze szpitala męczą mnie strasznie bóle podbrzusza, nie mogę się ruszyc wtedy. To takie ogromny skurcz, albo jakby mi ktos kolek wbijal. Miałyście coś podobnego? Te ktore urodzily. -
Dziewczyny możliwe jest żeby mała odrzucała już pierś. ? Od kilku dni zauważyłam że mała nie ssie normalnie tylko chwile possie odrzuci pierś denerwuje się przy tym znowu possie i nie do końca jest najedzona i muszę dać jej mmGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko jeżeli chcesz utrzymać laktacja przystawiaj mala , ona ma miesiąc prawie już interesuje się czymś innym tez niż tylko piersia hehe
Omijaj butelkę wtedy chyba ze chcesz dokarmiac to rozumiem , w kazdym bądź razie mój Oskar nie raz tez tak robił także to dość normalne i może być tak ze masz pierwszy kryzys laktacyjny i małej nie levo tak szybko jak z butelki dlatego powinnaś ja omijać żeby laktacja znów ruszyła mocniej a żebyś małej nie przyzwyczaila do butli bo niestety ale tam szybciej leci i dzieciom tak bardziej pasuje . -
Najwyżej właśnie rób tak , ze troszkę dłużej przetrzymujesz tzn powinnaś karmić jeszcze ze dwa miesiące przynajmniej na rzadanie no ake jednak zrob jej troszke odpoczynku bo może dużo się najada i dlatego kręci się bo chce pociuciax a nie jeść za bardzo . Może źle jest uloOna i nie pasuje jej wiesz .
-
Mordeczka wrote:Dziewczyny możliwe jest żeby mała odrzucała już pierś. ? Od kilku dni zauważyłam że mała nie ssie normalnie tylko chwile possie odrzuci pierś denerwuje się przy tym znowu possie i nie do końca jest najedzona i muszę dać jej mm
-
Girl Dea była w szpitalu bo krwawiła ale wszystko jest dobrze.
O 24 poszła spać karmiłam ją o 5:30 oczywiście z butelki bo piersi nie chciała. teraz się obudziła o 9:20 i też butla bo cycka nieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 10:01
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Motdeczko maluchy tak czasem maja, prężą się, uciekają, płaczą. Niektóre kojarzą jedzenie z bolem brzuszka (gazy, zgaga ktorej Ty nie widzisz). Przede wszystkim badz spokojna, wiem ze to trudne ale nerwy i szarpanie pogorszą sprawę. Myśl o najlepszych wakacjach i udawaj ze nie słyszysz płaczu:) no i moze faktycznie zmień pozycje. Mi pomagało karmienie w łożku na boku. Po 2 -3 tyg przeszło i wróciliśmy do normalnego karmienia na siedząco. Niestety z butli latwiej leci, wiec jesli nauczysz dziecko ze na płacz i szarpanie sie dostanie butle, to niebawem w ogole nie wroci juz do cyca:/ jezeli chcesz karmić piersia, koniecznie odstaw butelkę. Mała musi sie uczyć jesc z piersi, bo potem bedzie za pozno.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość