STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Spróbuję... Trochę to drogo wychodzi bo taka sesja terapeutyczna kosztuje 60 zł plus te ziolka w kształcie syropu ( teraz biorę na odtruwanie i zabijanie pasożytów żebym mogła normalnie kupe robić) plus po tygodniu coś innego na wzmocnienie i tak w kółko, razem wyszło 115 zł za dwa tygodnie kuracji ale spróbuję wszystkiego żeby tylko pozniej udało się w ciaze zajsc... Jeszcze mam obawy co do tych ziolek na owulację ale w pierwszym miesiącu jak wrócę do tabletek i inofemu to sobie je odpuszczę a najwyżej w drugim wezmę. Aczkolwiek jak będę brać tylko te ziolka to wyjdzie 50 zł a ze zabiegiem poczekam do owulacji i tylko raz w miesiącu a nie co dwa tygodnie... Mowila mi ze moge raz w miesiącu a mogę i dwa ale wystarczy mi raz i to dopiero teraz w kwietniu[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Oj Girl, a może jakąś sesję zamień za romantyczną kolację z męzczyzną?
Anka lubisz prasowanie...hehe podziwiam
A co do słowa ,,kupa"-młode matki proszą o kupę każdego dnia a dźwięk ,,sruuuu" spod pampersa jest najpiękniejszy pod słońcem :pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 11:39
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
U mnie na razie tych problemów nie ma odpukać chociaż tak mnie to nie ominie
Jestem zadowolona mała coraz częściej piję z cycka a po dwóch dniach stosowania antybiotyku pleśniawki praktycznie zniknęły.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dea tak pytałaś norma . Na początku latalam sprawdzać czy nie krwawie a pod koniec czy wody nie odeszły haha lecz jednak odejścia wód z mokrym sluzem nie da sie porównać haha
Tygrysku My problemów z kupka nie mamy ,maly robi ok 3 razy dziennie ; ) ale ... swoje z kolkami i kupami przeszliśmy więc każda kupkę doceniam hehe
Mordeczko super ! Dzielna Gabi, długo musiscie się smarować ? -
Tygrysku niestety aktualnie przechodzić najgorszy okres , w tym czasie kobiety najczęściej rezygnują z kp. Bądź dzielna , Ja to przetrwalam a trwało ponad 2,5 tyg ... już płakałam momentami ale jak najwięcej malego przystawialam i sciagalam i było super , dodatkowo piłam femaltiker
Dea na napewno bedzie dobrze i Was wypuszcza . Jejku jak czas leci , za trzy dni zaczniesz już 10 tydzień -
tygrys73 wrote:Oj Girl, a może jakąś sesję zamień za romantyczną kolację z męzczyzną?
Anka lubisz prasowanie...hehe podziwiam
A co do słowa ,,kupa"-młode matki proszą o kupę każdego dnia a dźwięk ,,sruuuu" spod pampersa jest najpiękniejszy pod słońcem :p -
Dea spodziewasz się bliźniaków? Ojej, ale fajnie Gratulacje I trzymam za Was ciągle kciuki
Mordeczko problemy z brzuszkiem już w szpitalu nam się pojawiły, a z kupą od 3 dni jest problem. Mała robi jedną dziennie, czasem 2 i to z wielkim trudem. Spina się okropnie, nóżki podkurcza, aż się czerwona robi i spać przez to nie może.. Nie wiem, może przestawia jej się brzuszek na mm. W połowie marca mam wizytę z pediatrą to dopytam o coś na zaparcia, a tymczasem dopijam ją wodą i rumiankiem.
Malutkiej zdjęcia tu nie wstawię, jakoś nie lubię w sieci zdjęć wstawiać, bo miałam raz niemiłą sytuację i teraz jestem ostrożna..Dea28 lubi tę wiadomość