STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
My dzisiaj mamy taka nowinę , ze wyszedł nam pierwszy ząbek )
Ona pamiętaj , ze rumianek może lecz nie musi stwarzać problemów tez z brzuszkiem , niekiedy uczula. Podawalabym zamiast tego koper włoski pół na półz czysta woda , mam bardzo przy kolkach pomagal . Masuj brzuszek , dużo kladz na brzuszku , wszystko pomaga . I ciepła przeprasowana np. Pieluszka na brzuszek. -
Mamy dziś tak piękna pogodę ze Spacer obowiązkowy , mleko sciagnelam i pomrozilam . Coraz wiecej go fzis sciagnelam az 160 z jednej piersi Plus nakarmilam dziecko az padło . wczoraj czytałam pewien artykuł który mega mi pomógł psychicznie jeśli chodzi o kp. Jeżeli będziecie chciały to wrzucę . ;*
Muszę Aniu też dziś szafę posprzątać i przenieść się do innej bo Oskarkowi należy oddać większą , ma tyle ubrań ... -
Zakręcona gratulacje z pierwszego ząbka
Herbatkę z kopru będę miała za 2 tygodnie dopiero.
Rumianek jej chyba trochę pomaga, bo bączki chociaż puszcza. Dużo nie dostaje bo 20/40 ml dziennie + 20/40 ml wody. ( Łącznie 60ml dziennie wychodzi).
Brzuszek masujemy, śpi w dzień na brzuszku. Dostaje też espumisan kilka kropelek dziennie. Musimy jeszcze 1,5 tygodnia wytrzymać i zapytamy lekarza co i jak. Dziś mąż ma kupić jeszcze wodę, która ponoć pomaga takim maluszkom, więc raz dziennie będzie łyżeczkę dostawać tej wody -
Dziękujemy dziewczyny
Aniu nie było problemów , troszkę marudzil ale bardziej myślałam ze ma ciut gorszy dzień ale mi było to straszne bo od całymi dniami uśmiechnięty . Przy okazji wszystko gryzl , palce moje , ręce swoje , zabawki itp haha
Ona no rozumiem oby pomoglo. Jakie mleko powiedz używasz ? Wiaodmo ze dziecko musi przyzwyczaić brzuszek do mm ale gdyby to dłużej trwało to powiedz i lekarza i niech zaproponuje Ci mleko antykolkowe -
Dea chyba rzadko kiedy się zdarza żeby bliźniaki równo rosły. Dobrze że już jesteś w domu ! Dbaj o siebie i o kruszynki. :*
My jesteśmy po kąpieli mała sobie leży dzisiaj jakaś niespokojna była cały dzień nie spała jak już usnęła to tylko na piersi jak ją przełożyłam do łóżeczka odrazu się budziła oby noc była spokojnaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs