STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana no niestety to jest efekt podawania butli w kryzysie laktacyjnym lub problemie z kp , niektóre dzieci nie przyzwyczaja się szybko a niektóre odrazu niestety i później ciężko ; ( jeżeli kochana chcesz kp dalej to uważam że powinnaś przystawiac mala jak najwięcej a nawet caly czas jak nie chce to nic na siłę jeżeli w ogóle nie będzie jadl a to w ostateczności podaj mm albo swój pokarm lepiej ściągnięty a takto walcz
-
Marchewkę samą w sobie dałam mu tylko raz, jako pierwsze warzywo i w sumie chyba mu smakowała, ale już nie pamiętam W większości słoiczkowych obiadków jest marchewka w składzie, dlatego też samej już mu nie podaję, poza tym jest niestety zatwardzająca a i tak ma problem ze zrobieniem kupy Zrobiłam mu w sumie 11 słoiczków marchewki z ziemniakami, ale nie wyszedł mi taki gładki i rzadki mus, więc póki co nie chce tego jeść. W ogóle to ma problem z jedzeniem jak są w środku jakieś grudki, bo wygląda to tak, jakby się tym dławił
-
No właśnie Mordeczko zawsze to będzie twoje mleczko. Ja sie zawzielam i bylam jedyna na sali ktora nie podala malemu mm po urodzeniu tylko bez przerwy przystawialam do cyca a darl sie przed kazdym karmieniem przez dwa tygodnie bo nie umiał zlapac..teraz bede mu podawac 90ml mm i reszte z cyca na pierwsze nocne karmienue bo wtedy lepiej śpi. A przyzwyczajony jest i do cyca i do butli bo w sobote je tylko z butelki moje odciągniete i mm.
Agniesja bo chyba mu trudno memlac bez zabkow.dobrze ze owocki chociaż jeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 21:37
-
Dobranoc Dea .
Tygrysku niestety nie mam dostępu do wszystkich kosmetyków bo nie ma mnie w Polsce . Pójdę jutro do lekarza , tutaj też zaradza nam coś na to napewno .
Agniesja to podobno normalne , im będzie starszy tym lepiej mu bedzie , nie jesteście jedynym przypadkiem hehe . -
Dea28 wrote:A ja już odpoczywam w domku. Wszystko dobrze.dzis wedlug usg dzieci maja rowno 8t5d ale mówił mo gin,że to sie może zmieniać.
Ona tak bliźniaki[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ZakręconaOna wrote:Dziękujemy dziewczyny
Aniu nie było problemów , troszkę marudzil ale bardziej myślałam ze ma ciut gorszy dzień ale mi było to straszne bo od całymi dniami uśmiechnięty . Przy okazji wszystko gryzl , palce moje , ręce swoje , zabawki itp haha
Ona no rozumiem oby pomoglo. Jakie mleko powiedz używasz ? Wiaodmo ze dziecko musi przyzwyczaić brzuszek do mm ale gdyby to dłużej trwało to powiedz i lekarza i niech zaproponuje Ci mleko antykolkowe
za tydz mamy wizyte u pediatry to zapytam o ten brzuszek i zobaczymy co powie. Tydz musimy przetrzymac jeszcze. -
Rumianek niestety lubi czesto uczulac
Kochana a idziesz z tym do lekarza ? Bo wiesz dzieci mają często pozatykane kanaliki i kropelki są specjalne na to a w najgorszej sytuacji ale to rzadko sie zdarza zabieg przepychania.
Ona bardzo dobre mleko , wiadomo zależy jak dziecko reaguje Al wiekszosc po tym mleku dobrze się ma. My mamy również to mleczko w domciu takie w razie w i maly kolkowcem był właśnie i po Babilon pronutra np. Miał kolki a po hipp już nie . Dostaje dosłownie od swieta ale to też ma znaczenie więc wybieralismy antykolkowe