STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry .
Maly właśnie drzemke ucina a Ja już po godzinie ćwiczeń jestem ale lecę jeszcze pół h
" chcesz wyglądać jak kociak musisz najpierw spocic się jak swinia " trzymam się tego i działam codziennie hehe .
Kawka czeka bo z rana pół wypilam tylko , Geslerowa w tle i już mam mega ochote na leczo które wczoraj zrobiłam , jeszcze zrobi faszerowane cukinię i naleśniki z serem i truskawkami
Anka , Dea jak się czujecie... ? Dea Ty miałaś nam fotkę brzuszka wrzucic -
Hej Zakręcona jak ja cię podziwiam..dobrze że miałam tą cukrzyce bo jakbym miała się teraz odchudzać to ani czasu ani chęci :p
Po chrzcinach super, młody spał całą msze, na sali też był grzeczny, śmiał się do gości i spał sobie przez większość czasu także każdy ma z nim zdjęcie. Tyle że mnie obrzygał 3 razy ale to już szczegół, wązne ze go brzuch nie męczył -
Dziewczyny muszę zrzucić 30 kg do wymarzonej wagi jeszcze więc cisne
Anka co do butelek polecam tommee tippee i aventa wlasnie . No moj maly ma 4,5 miesiaca wiec ostatnio zmienilam mu na 2 smoczki bo z tamtego leci jak krew z nosa chociaż raz w nocy jak dawałam mu mleko swoje to wypil z 1 rzadko pije z butelek ale jak pije to tylko z tych . Tommiego jak był maleńki nie chciał tykac a aventa tak a teraz dwie ladnie złapać umie