STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku podobno te różne objawy po szczepienne mogą do trzech dni trwać , u Nas teraz dwa dni trwało i na wieczór w drugim dniu jak ręka odjal wszystko .
Mówisz że ze skojarzonych nie powinno się na normalne a odwrotnie to nic ? Jezu kamień z serca by mi spadł . Musze poczytac o tym i zadzwonić do położnej bo takto ciągle mam pretensje do siebie mimo ze nie miałam wyjascia ; ( -
Zakręcona dokładnie szybko czas leci.
Jeszcze wczoraj tak się zagadałyśmy że kurwa ziemniaki spaliłam jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło hehe śmiałam się jak małe dziecko z tych ziemniaków. u mnie znowu słoneczko super pogoda chyba zmienię pościeleWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 09:39
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hello !
Mmmmmm , obiad z maka mniam haha
Mnie Teściowa przywiozła do jutra brata D , za godzine na spacer idziemy a teraz kawke poje i ugotowanych oglądam
Obiadek jeszcze muszę zrobić ale jakoś osobiście jeść mi się nie chce no ale mus bo D do pracy idzie . -
Hehe u mnie też Kołomyja. No tak Zakręcona bo mi położna mówiła że zawsze mogę przejść na skojarzone jak chce. Nic się nie martw.
Ucze młodego samodzielnego zasypiania ale jest masakra bo już go nauczyłam przy metodzie karpa która zajmuje pięć minut a nie godzinę xD -
Aha Tygrysku to dobrze wiedzieć uff.
A co do usypiania to spoko tylko ze później trochę klopotu możesz mieć z takim usypianiem na rękach .
A maly Ci nie śpi normalnie przy cycku jak zje że później fo odkladasz zwyczajnie ? I mnie na szczescie tak jest i nie mam problemu sam tez zasnie jak się naje odkładam do łóżeczka , karuzela i spi