STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wody poszly jak wstawalam do wc a minute doslownie wczesniej poczulam jakby mnie coś ugryzlo od środka i peklo
Zalałam sie cała , bieliznę trzy razY zmieniłam i nagle zaczęły sie skurcze zaraz i odrazu co 2 minuty a po ok 5/6 h porodu skurcze były już ciągle , bez przerw ...
A rodzilam 12 h bez dokładnie 5 minut :p
Kciuki powodzonka kurcze wspominam to wszystko to aż wam zaZdroszczę hehe -
Dea kochana wszystko w porządku. ?
My dzisiaj po zastrzykach moje kochane dziecko nie płakało przy zastrzyku za to w domu masakra co po chwilę mi płacze a jak ją się przypadkowo dotknie w lewą nóżkę to ryk niesamowity aż żal patrzeć.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Jestem. Przepraszam ale ja śpie 23 z 24 h a godzine jem dziś mi Misiek umył okna w całym domu a ja poukładałam w kartony miesiącami ciuszki co mam od koleżanek. Jutro jak dam rade posprzątam łazienke i zmienie pościel. Na święta bardzo nic nie robię bo w piątek i sobote pościmy a w niedziele chrzciny a w poniedziałek jedziemy do rodziców mojego. Może zrobie z blaszke muffin i troszke jakiejś sałatki - tylko musze sobie poszukać na necie przepis na coś nowego. U gina byłam w przychodni więc tylko porozmawialiśmy dał mi zwolnienie i tyle. 31.03 mam usg przezierności karkowej. Przez miesiąc przytyłam 1,6kg.
-
Dea rządzą już a co będzie póŹniej hehe , ah te zachcianki jak Ja pamiętam jak cisnelo mi niesamowicie na cole jejku ale ogarniaczalam mega ja i piłam rzadko bardO a później już lekarz nawet zakazał bo przez parę rzeczy w jedzeniu mój mały miał maly problem z serduszkiem po czym po odstawieniu tego wrocilo do normy i kontrole mamy miec ok roku więc pójdziemy w sierpniu jak maly będzie miał 9 miesięcy a my w pl będziemy
-
wiem że tak wpadam i wypadam ale wiecie jak jest... kolejna seria staran zbliza sie wielkimi krokami, od srody mam brac dupka pozniej czekam na @ i zaczynamy... moze tym razem przyjdzie po 4 dniach a nie tak jak w tym cyklu po 7 ale teraz to chyba bylo przez stres bo nowa praca, obawa czy dam rade czy sie nadaje. Maz łyka 2 miesiac promen za tydzien bede musiala mu zamowic ostatnie opakowanie i pozniej miesiac przerwy i mam nadzieje ze juz kolejne nie beda potrzebne . Jak moge sie odblokowac na ciaze? wierzycie w blokade psychiczna? moze powinnam isc na jakas terapie do psychologa? dzis czytalam troche o tym i naprawde wielu dziewczynom sie udawalo jak nie myslaly o ciazy, jak mysli o ciazy schodzily na dalszy plan przez inne problemy.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl Ja wierze bo w ten sposób zaszlam w ciaze , mimo moich poważnych chorób i skierowania na in vitro już zaszlam naturalnie . Było mega ciężko ale pomogły mi prZyjaciółki, impreza , zakupy dobre itp tak spędziłam cały miesiąc a tu bach później . Powinnaś się wyluzować nie koniecznie wydawać pieniądze na psychologów ... sama spróbuj chyba ze chcesz to.idź i po pomoc do psychologa ale szczerze ? Powie Ci to.samo co wiesz pewnie .
-
Zakrecona masz racje nic innego mi nie powie. Wystarczy ze chodze do bioenergoterapeuty tzn. mam isc tylko w dniu owulacji albo dzien przed na taki zabieg wzmacniajacy. Reszte musze wylaczyc myslenie o dziecku nie chodzic juz i nie kupowac ciuszkow. Na szczescie w pracy nie mam kiedy myslec o tym,a jak mam wolne to tzreba sie domem zajac . Moze sie uda w koncu[link=https://www.suwaczki.com/][/link]