STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl na pewno się uda. ja w tym ostatnim cyklu wzięłam clo ale już nie wykupiłam Pregnylu bo zrezygnowałam i powiedziałam że co ma być to będzie, że to koniec i na to wszystko w owulacje pojechałam na zakupy z koleżanką do Krakowa. i widzisz bach, dwójka sie chowa
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Zakrecona i mordeczko mialam obsesje.. W tych pierwszych cyklach z clo kupilam kocyk, kocyk po kapieli, skarpetki z napisem 50% mum 50% dad. - moze zle napisalam. Wczesniej smoczek lezaczek do kapieli... Ale juz dosc... Musze jakos sie odciac... Dea z jednej strony tez bym sie na blizniaki nie obrazila z drugiej chyba bym sie bala czy sobie poradze i z 3 najwazniejsze zeby chociaz jedno bylo. Tez mam nadzieje ze bioenergoterapeutka pomoze. Chyba zaczne brac ziolka na owu one wspomagaja owu a nie wywoluja dlatego pomagaja tylko tym ktore maja regularne miesiaczki[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl ja tez wierze.ale w ten sposób sie nie odblokujesz...nawet posanie o tym w ten sposob meczy twoj umysl i programuje na jedno. Mnie pomogła impreza i winko z kolezanka bodajze bylo to w owulacje:) cykl w ktorym w ogoleeee nie myslalam o ciąży
-
poradzcie jak o tym nie myslec chodzac na monitoringi, biorac tabletki itd? Reszte znikam znowu z forum. Plus mojej pracy jest taki ze robie od 10-12 do 20-22 minus ze nawet w niedziele ale nie mam czasu myslec rano wstaje zjem z psem wyjde i lece na autobus a jak mam na pozniej to jeszcze obiad robie a w dzien wolny sprzatam i piore[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dea po twoich ostatnich przezyciach to sie nie dziwie ze tylko na donoszeniu sie skupiasz ale pozniej pewnie bedziesz sie zastanawiac czy dasz rade jak juz beda z wami . Teraz spotkalam kolezanke dlugo gadalysmy i obie zgodnie twierdzimy ze psychika i pozytywne myslenie ma ogromny wplyw na nasze zycie wiec zacznij myslec ze donosisz ciaze a dzieciaki beda cale i zdrowe tak jakby nie było innej opcji to zobaczysz ze tak będzie a ty sama bedziesz sie czula lepiej. Mozesz sciagnac ksiazke pt sekret podobno duzo daje do myslenia i do nastawienia. Ta ksiazka jest na chomikuj a jak nie masz konta to podaj tylko email to ci wysle plik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 20:27
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl musi być dobrze choć zobaczysz jak to jest człowiek żyje od usg do usg.
Kiedy Wam mamuśki zaczął brzuszek rosnąć ? Bo wczoraj mi narzeczony dogryzł że niewiele mi ten brzuch urósł i on się martwi
A o książke Girl zapytam w bibliotece. Nie lubie czytać na komputerze.
Zdrowych i spokojnych świąt Wam życze -
Dea u mnie dopiero było widać brzuszek w 16 tygodniu ze względu na to że przed cisza brzuszek miałam nic się nie martw jeszcze ci urośnie że w żadną bluzkę się nie zmieścisz już nie wspomnę o biustonoszach
Dea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dea mnie brzuch taki jakbym fasoli się najadla zaczął rosnąć ok 6 miesiąca a taki ciążowy w 8 Ja osobiście miescilam się w każdą prawie bluzkę z przed ciąży bo zawsze kupowałam bokserki takie elastyczne także nie miałam problemu , gorzej że spodniami chociaż miałam jedne ktore nosiłam przed schudnieciem więc były dobre na sama koncowke ciazy i gdy się robiło lekko chłodniej bo takto wrzesień jeszcze ciepły był więc nosiłam luźne takie pumpy a wcześniej spodnie normalnie co przed ciążą .
Dea no chyba Ty się nie martwisz jak Twoja facet ze Ci nie urósł jeszcze brzuch ?! przecież zdarzy jeszcze początek macie hehe
Ojjj tak , żyje sie od usg do usg; D -
Wesołych Świąt!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0