STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm zwykle przy antybobasowych są własnie bardzo regularne bo to właściwie nie okres jest wtedy tylko krwawienie. a jesteś pewna że wtedy to był normalny okres czy tylko plamienie? a z drugiej strony nie ma co porównywać jak się bierze tabsy w czasie KP bo to też hormony karmiące działają i mogą namieszać. może spytaj swojego gina
-
Tygrysku no.właśnie to karmienie piersią może buzowć w inną stronę tez . Ja do mojej ginekolog teraz sie nie skontaktuje jak jestem w Uk bo nie mam rozmów wykupionych a kartę na która wykupujemy zostawilam w Pl . Inaczej się dowiem , tu się umowie do.lekarza bo mam iść w tygodniu po dalsze tabsy
-
nick nieaktualny
-
wow Anka ja ledwo nerwowo do terminu dotrzymałam..
Zakręcona fajnie mowisz na te tabsy
Mordeczko daj spókoj z tym nocami to jest masakra u dzieciaków, ja juz zasypia m przy karmieniach eh..
Dea ty w świeta lezysz i pachniesz kochana. Wózków szukaj.
pochwalić się wam muszę bo ćwiczę sobie w domu i dzisiaj zrobilam na wzorniku moje pierwsze hybrydowe ombre a 12-13 kwietnia mam kurs żelu i hybrydy )
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Ja też miałam niezłe nerwy. Dlatego teraz mam nadzieje, że mały o czasie się urodzi:-) Jak poszłam do szpitala po terminie, to lekarz stwierdził, że to wcale nie jest po terminie i nic nie robili:-/ Wyszłam na własne żądanie, po kilku dniach znowu szpital i się zaczął poród dzień przed planowanym wywoływaniem:->