STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobisz jak chcesz ja ci chcialam tylko doradzic czego mozesz jeszcze sprobowac ale nie musisz od razu takim tonem do mnie pisac... 2. To ze pisze o wylyzowaniu nie znaczy ze sama tak robilam a efekty widac bo ciazy brak... Moze za krutko jestes na forum nie wiem ale widocznie nie zauwazylas ze nieraz dziewczyny radza zeby wyluzowac mimo ze im samym ciezko jest to zrobic... Latwo jest komus poradzic niz samemu to zrobic i dostosowac sie do wlasnych rad...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl, a może to Ty za krótko jesteś na forum i za mało o mnie wiesz.
Nie wiesz, jakie leki biorę ja, jakie mój mąż i jaka jest nasza historia.
Inofolic piję od kilku miesięcy, biorę Femibion Natal Classic, Metypred, kwas foliowy na receptę, zastrzyki Clexane, leki na tarczycę, witaminę D i hormony, staramy się 21 cykli, doszliśmy do in vitro. Mąż łykał kwas foliowy na receptę, Androvit, Vit. C 1000. Jestem po poronieniu (puste jajo płodowe).
Może najpierw dowiedz się o kimś czegoś więcej, a dopiero później dawaj "dobre rady"...
P.S. I między innymi dlatego rzadko cokolwiek piszę na tym wątku
Jeszcze raz Wesołych Świąt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 10:25
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Dzień dobry w Lany Poniedziałek.
My już po kawce i śniadanku ja jeszcze w piżamie chodzę ale zaraz się ubieram i idziemy z małą na spacer bo cudna pogoda
Asiula my się cieszymy że się odezwiesz :* Ja w każdym bądź razie mocno Tobie kibicuje :* !!!Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko ja jestem spokojna tylko asiula nerwa ma ... Chcialam dobrze i wystarczylo spokojnie odp... Nie mam obowiazku czytac kazdej wypowiedzi osoby do ktorej sie zwracam... Dea wg lekarzy miala nie moc juz zajsc w ciaze a teraz prosze ma dwojke za jednym razem, szwagierka miala tez nie miec dzieci a ma 4 dlatego uwazam ze nie zawsze warto sluchac tylko lekarzy..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Mordeczko ja jestem spokojna tylko asiula nerwa ma ... Chcialam dobrze i wystarczylo spokojnie odp... Nie mam obowiazku czytac kazdej wypowiedzi osoby do ktorej sie zwracam... Dea wg lekarzy miala nie moc juz zajsc w ciaze a teraz prosze ma dwojke za jednym razem, szwagierka miala tez nie miec dzieci a ma 4 dlatego uwazam ze nie zawsze warto sluchac tylko lekarzy..
Widzisz, dość grzecznie Ci odpisalam. Nawet użyłam emotikonek, żeby rozładować atmosferę, ale skoro tak bardzo wzielas sobie to do siebie to sorry. Jestem w dobrych rękach i nie napisałam, ze lekarze nie dają mi szans. W przypadku in vitro niestety musisz słuchać lekarzy, bo sama nic nie zrobisz.
Napisałaś, że mam już dziecko-na jakiej podstawie?
I nerwa dostałam dopiero jak napisałaś, ze najwidoczniej za krótko tu jestem, żeby wiedzieć, ze należy sobie odpuścić.
Dla mnie możesz nic nie czytać, ale czasem możesz się zastanowić co komu piszesz. Nie dpytalas, czy bralam inofem, tylko od razu zalecilas.
I znikim nie chciałam się żreć. Przyszłam złożyć życzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 16:43
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Juz pisalam ze pomylilo mi sie z anka, pisalam i czytalam na telefonie dlatego mi sie wasze posty pomylily. Moglam ale nie przesiaduje tak na forum jak dawniej i pisalam tylko w biegu. No tak ale jak bedziesz miec przerwe w probach in vitro to mozesz te ziolka i inofem dalej probowac. Mnie tez zostaly 3 miesiace z clo i reszta klinika... Przeraza mnie to. Gin twierdzi ze na poczatek pewnie mi zmienia tabletki a pozniej in vitro itp... Chociaz mam nadzieje ze do tego nie dojdzie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
witam.
ja wracam do świata żywych, rano niby wstałam ale niskie ciśnienie i "niedobrze mi" zrobiło swoje, ale właśnie zjadłam 3 kanapeczki z szyneczką, sałatką i pomidorem, teraz przegryzam winogrono i z barszczykiem czekam na mojego jak wróci z pracy no i może sie ogarne bo w piżamie siedze
potem jade do mamy na chwilke
ja wierze w Asiule, każdy chodzi do takich lekarzy jakim ufa...wierze w to, że i do niej uśmiechnie się słońce, ja w czwartek ide na usg przezierności boooooooooooooooooje sie -
Dea nie martw się, z maluszkami na pewno jest okeeeej Można powoedzieć że okres największego zagrożenia poronieniem minął i to jest najwazniejsze.
Mordeczko zazdroszczę, że na chrzciny kupiłaś pewnie sliczną sukienkę, co ?
u nas zmiany, chyba mały kończy kolki, czasem steka przy cycku zwykle o 5-6 rano i robi kupę a następną w dzień, zwykle bez wysiłku. karmienia nocne o 21, 3 lub 4 i potem o 6. Gada jak najęty a najbardziej się śmieje i mowi do lustraDea28, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Dea kciukam za udaną wizytę. ! :*
Co tam dziewuszki. ?
Ja już mam posprzątane i zaraz muszę odpalić laptopa i poszukać streszczenia "W pustyni i w puszczy" do mojej 12 letniej siostry która ma lenia do czytania książek...Dea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs