STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea wyglądasz ekstra, kwitniesz ! I super okazja z tym wózkiem. widać że wszzytko w super stanie. No i fajnie, że już wszystko przygotowujecie, z bliźniakami to może być w każdej chwili hehe ostatnio się czworaczki urodziły w 29tc, wszystko było z nimi w porządku jak na ten tydzień. ale niech siedzą maluchy jak najdłużej
Girl to teraz musisz się wyłączyć i wyciszyć, trzymamy kciukiDea28 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Tygrysku.no widziałam te 4.powiem,że duże jak na ten tydzień ciąży.moi w czwartek ważyli 1180 i 930g ale u mojego gina zawsze wychodzi niższa waga niż u innych. Wózek sie super udał. Pomału teraz w dwa tyg skończymy wszystko już dla dzieci.wczoraj wyprałam pieluszki i uprasowałam,susza sie reczniczki z kapturkami jeszcze pościel,rożki i kocyki.chciałabym by chłopcy do września wytrzymali
-
Anka widzisz w przyrodzie nic nie zginie
Dea przyzwyczajaj się, bo po porodzie nigdy z niczym się nie można wyrobić Przynajmniej ja tak mam . JESZCZE teraz sezon, masa klientek.dzis zaserwowałam małemu placuszki z cukini, ale wszamał.Dea28 lubi tę wiadomość
-
No ostatnie pranie schnie (rożki) i zostało wyprać jeszcze pokrowce z materacyków jak przywieziemy od siostry i wózek delikatnie przeczyszcze no i czekam na przesyłki z internetu z ostatnimi rzeczami dla mnie i chłopaków i wtedy bede spokojnie czekać na rozwój sytuacji
Dostałam od diabetolog insuline, w bardzo małych dawkach mam sobie wstrzykiwac w razie w jak cukier podskoczy na ponad 120 a jeśli nie to nie. Nocną jedynie mam brać codziennie. Co tydzień kontrole i powiedziała że spokojnie dotrwamy. W przyszłym tygodniu zrobi mi badania i po porodzie da mi skierowanie na krzywą cukrową by wykluczyć cukrzyce lub potwierdzić. Przemiła kobietka.
Zakręcona a to Ci Oskarek super -
Tygrysku no właśnie wiem ale mówiła że to dla dobra dzieci. Mam nadzieje że aż tyle skoków nie będzie i te dwa opakowania insuliny wystarczą do końca ciąży albo nawet coś zostanie. A powtarzałaś krzywą po porodzie? Bo mi powiedziała że da skierowanie by być pewnym że cukrzyca ze mną nie została. Dziś po śniadaniu cukier 153 i musiałam podać insuline