STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea zjedz cos slodkiego. Hehe ile razy panilowalam przez brak ruchów to potem mialam takie kopanie ze szok. U nas nadal brak zebow. Jakas malabiala kropkana dziaslach juz dwa tygodnie i nic poza tym. Ja dzis klientka i codziennie ktos na paznokcie trochę roboty jest ale dobrze bo wydatków też mnóstwo ostatnio
-
Wiesz dea bliźniaczki mojego szefostwa wyglądają jakby jedna była starsza rok-dwa od drugiej ale poza tym maja sie dobrze. Jeden moze byc po prostu zmniejszy i mniej wazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 08:27
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jasne że może.
Koleżanki znajoma wczoraj urodziła Bliźniaki w 38 tyg ciąży co już jest wyczynem a dzieci urodziły się 3020 a drugie 3840 haha niezła różnica co a zdrowe jak nie wiem
Szyjka miarowa, chyba trochę wydłużona jest bieg? Poprzednio nie była 2,5?
No 6 tyg zleci. -
Pomiary szyjek to drugie wróżenie z kart, zaraz po ważeniu dzieci na usg, jak leżałam w szpitalu to mierzyli codziennie i co chwilę inny wymiar a ty się człowieku przejmuj czy nie za krotka hahah Pewnie Dea, laski mają rację, to są dwa odrębne czlowieczki mogą się różnic
-
Nie Zakrécona jeszcze nie mialam szyjki ponizej 3cm na szczescie. Ale 8 sierpnia kolejny pomiar i jesli bedzie ponizej 3cm to szpital
to my zdjecie z wczoraj
a wczoraj udalo nam sie kupic wozek po chlopcach blizniakach uzywany niecaly rok oto on: cena 650zl!!!!
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Dea ale brzuchol już duży woowwwww. Ty masz krótkie włosy teraz? A na ślubie miałaś jeszvze długie nie?!
Ah to dobrze że pomyliłam się hehe.
Fajnie ze juz wozeczek macie kupiony, ale dużo tego wszystkiego. Jejku Ja nigdy nie umialabym się chyba zdecydować jakbym miała mieć Bliźniaki. Żadne wózki praktycznie mi się nie podobają ani tak samo dla dzieci rok po roku. Kurcze problem możesz mieć z tego typu wózkiem z wjazdem w wiele miejsc
A łóżeczka, pokoik itp dla dzieci macie uuz naszykowany?
W ogóle Dea zamierzasz Bliźniaki karmić piersią, może ściągać mleko czy mm? pytam z ciekawości -
Zakręcona w szpitalu mówili że mały brzuch a mi już ciężko pranie powiesić czy umyć gary bo brzuch przeszkadza. Na ślubie miałam ciut dłuższe tylko troszke podcięłam niedawno. No mieliśmy wózek upatrzony adbor duo twins ale jak sie ten trafił niedaleko to wzięliśmy.jest to model freestyle tweens. A na zakupki tatuś będzie chodził. Hehe.po łóżeczka jedziemy w tym tygodniu.dziś wyprałam pieluszki i ręczniki i czekam aż wyschną bo jeszcze kocyki,pościel i rożki do prania.pokoik w miare.jeszcze komode trzeba skręcić. A z karmieniem czas pokaże. Nie nakręcam sie. Co ma być to będzie.
-
Dea a nie myślałaś o łóżeczku takim jednym dużym bliźniaczym?
Co do kp masz rację, bardzo dbrze robisz ze się nienakrecasz lecz może to się zamienić po porodzie. Heh chociaż Ja sobie bliźniaków przez dłuższy czas karmić nie wyobrażam sobie. Uwieszona ciągle dwojka masakra
Ja kocham kp małego i nadal to robię z tym że to jedno dziecko wiadomo
A wydawało się, że miałaś dużo dłuższe -
A ja wczoraj byłam na monitoringu i miałam dwa dominujące pecherzyki o rozmiarach 17,9 mm i 18,7 mm dziś dostałam pierwszy zastrzyk z pregnylu jutro kolejny i tak do pon trzymajcie mocno kciuki
Dea28 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl trzymam kciuki.
Zakrecona nie bardzo by nam takie weszło do sypialni to raz a dwa położna od początku uprzedzała że lepiej jak dzieci bedą spać oddzielnie. Chciałabym choć chwile karmić piersią ale co ma być to będzie.a włoski miałam tak fajnie spięte że sie wydawało jakby długie były