STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka podstawa to opracowanie skorek zeby ich nie zalać, dobre zmatowienie i odtluszczenie plytki i zabezpieczenie wolnego brzegu przy malowaniu
To wystarczy żeby malowanki wytrzymaly 2,5-3tygWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 09:21
-
tygrys73 wrote:Anka podstawa to opracowanie skorek zeby ich nie zalać, dobre zmatowienie i odtluszczenie plytki i zabezpieczenie wolnego brzegu przy malowaniu
To wystarczy żeby malowanki wytrzymaly 2,5-3tyg -
Dea Ja najbardziej polecam na takie problemy sok z czystej żurawiny 100%. W aptekach je masz. Koszt ok 30 zl ale za chyba pół litra o ile się nie mylę. Najlepszy lek na takie sprawy. A zarazem wiadomo smao Zdrowie i witamina.
Tygrysku Ty się bawisz w hybrydy też powiedz mi co może być przyczyną ze hybrydy trzymają się mi max tydzień? Ale to max! Zły top, basa? -
Zakręcona przyczyn może być wiele. Jeśli masz top i bazę Indigo to jest super firma moim klientkom trzyma się Indigo tak jak Semilac 2.5-3 tyg. Hybryda może zejść nawet po dwóch dniach jeśli zalejesz skórki, ale tego pewnie nie robisz, gdy kładzie się za grube warstwy lakieru, za słabo się zmatowi płytkę, nie zabezpieczysz wolnego brzegu przy malowaniu ale o takich rzeczach pewnie wiesz ale mało dziewczyn wie że hybryda si nie trzyma jeśli masz łamliwe kruche i cienkie paznokcie alboo smarujess często dłonie tłustym kremem. I ja osobiście polecam primer pod bazę mimo ze nie jest to obowiązkowe
-
Hej, a Ja dziś Mordeczko mam taki ukrop u siebie, że wyskoczylam tylko sama na zakupy do siebie do pracy i wróciłam. Siedzimy w domu dziś bo jest taka parzaco aż że strach wyjść z dzieckiem...
Robiłam dziś sobie hybrydy u nóg i rąk, pieke ciasto, posprzatalam trochę i o. Oskarkowi druga górna jedynka wychodzi i o. Dwie gorne w przeciągu paru dni tak samo było z dolnymi
Nie możemy się doczekać wyjazdu do Polski i tak o.