STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I KSIĄŻKI girl polecam nieraz mozna sie zatracic w dobrej książce )
Zakręcona no wiem ze przy meblach ale mimo to szybko ) ja też tak mialam i moj maz tez no i Marcel siedzieć sam nie siedzi a umie ustac praktycznie sam oczywiście go nie stawiam bo ma jeszczr wszystko niewyrobione to za wcześnie ale on jest cwany podnosze go do siedzenia a on nogi prostuje i staje -
Właśnie muszę skończyć pierwsza cześć 50 twarzy greya bo pozyczylam i rok trzymam a mam jeszcze dwie części i maź mi kupił oczami greya. Tylko zawsze albo w domu coś robię albo oglądam albo siedzę na forum :p[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Tygrysku no tak, Marcel za wcześnie fakt. Hm no Oski ma 8,5 miesiąca, powiem Ci ze wiele dzieci z pazdziernikowych już śmiga przy meblach a trójka nawet chodzi już przy tych zabawkach do.chodzrnia także wiesz. dzieci różnie się rozwijają mojej znajomej synek miał 9 miesiecy jak sam poszedł bez podpurek także zobaczymy hehe
-
Tak Zakrecona wystarczy spojrzec ma zabki u nas nic a nic . Kazdy maluch ma swoj czas na wszystko. Ale tego mojego krasnala musze pilnować z tym staniem.
Dea dokładnie i tak najlepiej. Ja przestalam robic wykres, brac te wszystkie wiesiolki i inne cuda za to poszlam na impreze i popilam a seks byl tylko jeden i to o czwartej rano przed wyjazdem meza na poligon. I jeszcze od razu po nim poszlam sie umyć haha i wystarczylo. A wcześniej jakieś obliczanie i lezenie z biodrami do góry a sie nie udawaloDea28 lubi tę wiadomość
-
Dea czasami szpital jest konieczny. Najważniejsze ze już jest ok.
Oo to moje pekaja i po i bez pregnylu. Tylko moze faktycznie te 3 cm giganty są za duże i dlatego dalej nie jestem w ciąży ... Teraz ostatni cykl z clo i mowię swojemu ginekologowi ze robię przerwę (bo teraz będzie chciał mnie do kliniki wysłać ) i będę jeździć do krk niby do najlepszego lekarza. A jak nawet u niego nic to chyba tylko faktycznie mi klinika zostanie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Zakręcona nic nie mówili o pessarze. Za to cukier mi skacze i jutro pewnie konsultacja z diabetologiem. Profesor mówił o insulinie. Pępowina jednego faktycznie dwunaczyniowa ale nie widać nic niepokojącego.
Mordeczko oby. A mi sie wczoraj popsuł internet i jak wyjde to musze podejść zapytać co sie dzieje.
Girl ja już przerabiałam Kraków i tam też nic nie wskurali.
-
Dea dzieciaki maja super wage. Ze sterydami i taka waga nawet teraz odpukac mialyby wielkie szanse. Szyjka wazne ze zamknieta ja mialam mega krotka od 25 tc ale byla zamknięta no i urodzilam w terminie. Ale duzo lez kochana
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki U nas po staremu Julka chodzi w tym tygodniu na pół kolonie, a dzisiaj śpi u babci Mały jest coraz fajniejszy, w piątek kończy 3 miesiące A ja po weselu siostry zakochałam się w manicure hybrydowym i zamówiłam sobie zestaw do robienia w domu, ciekawe jak mi to pójdzie
Dea28 lubi tę wiadomość