STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea zapomniałam jak to sie nazywa ale daja to w szpitalu na hipotrofie to jest tez cos lek na serce tez ale 600 gw tym tyg na blizniaka to nie jest zle moim zdaniem..choc oczywiście nie jestem lekarzem. Ja tego plynu nie pilam bo intuicyjnyjnie czulam ze marxel nie ma hipotrofii no.i mialam racje
-
Girl ale jesli rozmowa będzie tylko o ciazy to ciagle będziesz miala pelna glowe. Bierzesz juz leki robisz wszystko co mozesz. Trzeba uwolnic psychike i nie analizować wszystkiego po trochu. Wiem wyobrażam sobie ze jest trudno. Alejak to moja polozma mowila ciaze ma sie przede wszystkim w glowie
ZakręconaOna, Dea28 lubią tę wiadomość
-
I KSIĄŻKI girl polecam nieraz mozna sie zatracic w dobrej książce
)
Zakręcona no wiem ze przy meblach ale mimo to szybko) ja też tak mialam i moj maz tez no i Marcel siedzieć sam nie siedzi a umie ustac praktycznie sam oczywiście go nie stawiam bo ma jeszczr wszystko niewyrobione to za wcześnie ale on jest cwany podnosze go do siedzenia a on nogi prostuje i staje
-
Właśnie muszę skończyć pierwsza cześć 50 twarzy greya bo pozyczylam i rok trzymam a mam jeszcze dwie części i maź mi kupił oczami greya. Tylko zawsze albo w domu coś robię albo oglądam albo siedzę na forum :p
-
Tygrysku no tak, Marcel za wcześnie fakt. Hm no Oski ma 8,5 miesiąca, powiem Ci ze wiele dzieci z pazdziernikowych już śmiga przy meblach a trójka nawet chodzi już przy tych zabawkach do.chodzrnia także wiesz. dzieci różnie się rozwijają mojej znajomej synek miał 9 miesiecy jak sam poszedł bez podpurek także zobaczymy hehe
-
Tak Zakrecona wystarczy spojrzec ma zabki u nas nic a nic . Kazdy maluch ma swoj czas na wszystko. Ale tego mojego krasnala musze pilnować z tym staniem.
Dea dokładnie i tak najlepiej. Ja przestalam robic wykres, brac te wszystkie wiesiolki i inne cuda za to poszlam na impreze i popilam a seks byl tylko jeden i to o czwartej rano przed wyjazdem meza na poligon. I jeszcze od razu po nim poszlam sie umyć haha i wystarczylo. A wcześniej jakieś obliczanie i lezenie z biodrami do góry a sie nie udawaloDea28 lubi tę wiadomość