STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na razie ok. Czuje ze tam mam mokro, podbrzusze lekko pobolewa, biorę no spe. Termin @ mam na jutro wiec zobaczymy . Jutro mój gin mi kazał przyjechać wiec najwyżej test zrobię we wtorek a raczej bete. Mam chwile zwątpienia myśle ze pewnie i tak nic z tego. Zobaczymy . Rano sluz byl zolty/kremowy a takto bialy/ przezroczysty... ciekawe co z tego wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 17:41
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziś termin @ a póki co ani widu ani słychu o niej . Podbrzusze pobolewa ale to chyba tez tak jest na początku ciąży ? Rano napisze co lekarz mi powiedział bo mogę pózniej wrócić ponieważ będę u niego po 22 a ze ma dyżur na szpitalu to mogę długo czekać bo moze miec cesarkę . Chyba ze ta wredota jednak mnie dziś nawiedzi[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Byłam dziś na wizycie, zrobiła sie mega różnica w wadze u moich chłopców i mam skierowanie do szpitala wojewódzkiego na patologie ciąży. Jedziemy najprawdopodobniej w środe bo jutro mam jeszcze ważną sprawe do załatwienia która musi być załatwiona.
-
Ojej przykro mi dea ale na pewno będzie ok i urodzą sie zdrowi. Ja póki co dalej nie mam okresu wiec dziś go pewnie nie będzie . Chyba ze owu miałam w niedziele a nie sobotę to wtedy jutro powinna przyjść wredota. Niemożliwe chyba żebym nie miała jeszcze @ przez to ze biorę no spe jak poczuje pobolewanie ?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Obronilam magistra i wracam do was uff dalam rade Marcel skonczyl pol roku
, zebow brak, nie siedzi za to rwie się do stania.
Girl dostalas okres??
Zakręcona mlody juz raczkuje? Mordeczka slyszalam o zabku! Dea nie martw sie dostaniesz taki gorzki plyn do picia i maluch nadrobi zreszta wiesz jak jest z pomiarami cala ciaze mnie straszyli a tu chlop jak dab sie urodził pomylili sie o 600gram!! Nieźle. Wiec nie denerwuj sie na zapas ale oczywiście w szpitalu będziesz miala ogląd na wszystko -
Girl nospa nie ma wpływu.życze Ci by wredota nie przyszła.
Zakręcona no tak mówią ginekolodzy że jest to ciąża dwujajowa,dwuowodniowa,dwukosmówkowa.dziwie sie też tym pomiarom że u jednego gina wyszło inaczej a u drugiego inaczej.
Tygrysku jaki płyn? Co to? -
Hm no właśnie. Dziwna opcja ze Dziecko zjada od drugiego że tak powiem jak mają osobne miejsca żywienia. No u mojej znajomej co rodziła teraz na koniec czerwca też straszył Lekarz ze Dziecko nie całe 2,5 kg się urodzi, że takie malenkie i w ogóle a ona urodziła 3700 ta mała szok
Girl Ja bym się nie cieszyła do czasu pozytywnego testu
Tygrysku Oskar chodzi już przy meblach, staje wszędzie, siada, raczkuje
Generalnie jest wszędzie!!!! No.i co najpiękniejsze, że od.paru dni pięknie mówi MamaDea28 lubi tę wiadomość
-
Dea zapomniałam jak to sie nazywa ale daja to w szpitalu na hipotrofie to jest tez cos lek na serce tez ale 600 gw tym tyg na blizniaka to nie jest zle moim zdaniem..choc oczywiście nie jestem lekarzem. Ja tego plynu nie pilam bo intuicyjnyjnie czulam ze marxel nie ma hipotrofii no.i mialam racje
-
Girl ale jesli rozmowa będzie tylko o ciazy to ciagle będziesz miala pelna glowe. Bierzesz juz leki robisz wszystko co mozesz. Trzeba uwolnic psychike i nie analizować wszystkiego po trochu. Wiem wyobrażam sobie ze jest trudno. Alejak to moja polozma mowila ciaze ma sie przede wszystkim w glowie
ZakręconaOna, Dea28 lubią tę wiadomość