STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea Tygrysek ma rację, waga maluchów już jest świetna plis sterydy ale wiadomo jak, mają siedzieć jak najdłużej. co do cukrzycy ciążowej to pewnie insulina i dieta jakąś cukrzycowa do końca ciąży i po sprawie. Jak będziesz się pilnować to wszystko będzie dobrze.
-
Zakręconą ja tez o tym myślałam żeby to robić . Kiedyś przeszłam kurs tylko ze na same tipsy i babka mówiła żebym nie rezygnowała bo mam zdolności manualne wiec od niedawna sie zastanawiam czy hybrydow nie nauczyć sie robić (na razie mam lampę i żele tylko mogą już byc niedobre poza tym za cały zestaw dałam 150 zł a to chyba mało jak na dobrej jakości sprzęt . Chociaż zajmę czymś głowę[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Leże Tygrysku ile moge.w domu jeszcze jest troche przygotowań ale za niedługo mąż będzie miał urlop to pomoże.
Anka też kocham hybrydy koleżanka mi robie ale pewnie nastepne po porodzie zrobie.
Girl każdy przypadek jest inny.
Dziś na usg mają po 1050g.zaraz idziemy na druga dawke sterydów i może jutro do domku.
-
Właśnie taki teraz jest plan. Chce zając czymś głowę na razie chce ćwiczyć robienie paznokci i z kuzynka mamy otworzyć taki salon . Ale dopiero za dwa lata
Dea na początku zawsze ręce sie trzęsąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:42
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No Zakręcona pewnie ze zacznij, hybryda nie jest taka trudna jak żele choc jesli chcesz robic klientkom to sa jednak spore inwestycje bo lakiery takie lepsze sa po 30 zl plus inne cuda potrzebne . Z drugiej strony robic tylko sobie sie kompletnie nie oplaxa. Jakbyście mialy jakies pytania to piszcie, juz troche w tym siedze ogólnie fajny biznesik no i ja to lubie robic
-
Ja używam. Indigo i AR bodajże bo Moja Teściowa ma w UK sklep. Tymtowarem. Tygrysku Ja hybrydy nauczyłam się robić, żele umiałam jU w wieku 15 lat i nadal potrafię. Z hybryd muszę pobawić się z wzorami jeszvze, narazie sobie tylko robię. np Ja lakiery kupuje po 30/35 zł na polską kasę ale są super. Generalnie naprawdę polecam też ta formę AR