STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl no to teraz 3mamy kciuki.
U mnie znów strach po usg. Dziś lekarzs stwierdził że szyjka 34mm jest ok ale za to chłopcy maja sporą różnice w wadze i on nie wie skąd to jest bo to niby ciąża dwujajowa i to sie nie powinno zdażyć (chodziło mu o syndrom podkradania). Dziś ważą 600 i 800g. 14 lipca mam kontrolne usg i jeśli różnica będzie się pogłębiać to 32-34 tydzień i cesarka albo i wcześniej jeśli sytuacja będzie tego wymagała. Ale stwierdziłam, że za dwa tyg jeśli będzie coś nie tak to idę do ordynatora ze szpitala na wizyte on ma dużo nowocześniejszy sprzęt i może to są jakieś błędy pomiaru? Wole mieć opinie jeszcze jednego gin. -
Tylko sie zastanawiam czy czwartkowe dwa razy nie były przesada... Pierwsze ze tak powiem wytrysk był poza mną a dopiero drugi we mnie i pózniej dopiero w sobotę wieczorem normalnie znowu we mnie ale nie wiem czy to nie było za późno bo owu miałam jakoś popołudniu przynajmniej tak mi sie wydaje bo wtedy odczuwalam bardziej jajnik[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl jajeczko ma czas do zaplodnienia bodajże 24 h po owulacji więc nie za późno ...
Dea no idź skonsultuj z innym lekarzem na lepszym usg dokładnie .
Hej Mordeczko nie chwalilas się , ze Gabcio ma zeby mój Oskar od miesiąca ma obrzmiale Gorne jedynki.i.dolne dwójki bo jedynki dolne mamy już od kwietnia Końca coś czuję ze najpierw wykdzie lewa Górna a później poleci reszta -
Girl sorry ale pytasz o takie rzeczy czasem jakbyśmy były specjalistAmi z ginekologi. Kurczę skurcze macicy mogą mieć różne przyczyny które nie są mi znane zbytnio więc Ja nie odpowiem . Spokojnie czekaj po.prostu i tak nic nie zrobisz już a panika , nakrecanie i wieczne wpatrywanie się się organizm nic nie da a wręcz blokuje Cię dalej . Myśl , co ma być to będzie . Po owulacji raczej już mało prócz myślenia pozytywnego możemy zrobic
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Girl ty się za bardzo nakręcasz, każde zakłucie czy lekki skurcz macicy bierzesz do siebie a później niepotrzebne nierozczarowanie na Ciebie czeka. Nie chce być złośliwa ale zajmij się czymś i przestań tak już o tym myśleć bo takie myślenie ku dobremu nie idzie
ZakręconaOna, Dea28 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Tez już nie doszukuje wszystkich objawów , po ostatnim cyklu to sobie obiecałam . Wczoraj miałam kropkę sluzu zabarwiona na jasno brązowo i nie wiem z czego. W mojej podświadomości dalej myśle o dziecku, bo często mi sie śni tzn raz mi sie śniło ze trzymam synka na rękach a ostatnio ze byłam w ciąży ale pózniej nie dałam chyba rady tego brzucha dźwigać i oddałam mężowi i on rodził . Totalne głupoty . Chyba niepotrzebnie jadłam zaraz przed spaniem bo wtedy sie takie bzdury snija .
Morderczko tylko jak nie myślec o tym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 08:02
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl każda z Nas zauważ , nawet z mega problemami.zdrowotnymi jak odpuscila i zajela głowę czyms innym zaszla . KAŻDA praktycznie także musisz nie wiem no więcej wychodzić że znajomymi, zająć się praca , zróbmoże jakieś zmiany w domu , skocz sobie coś kupić . Ja imprezowalam np. Hahahah
A sen ! Meeeeewga hahahaha