STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesja wrote:
I jak się udała kolacja kochana? Swoją drogą super pomysł !!!
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Mordeczka...i jak sytuacja u Ciebie ???Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
rah wrote:Hej Lencia co słychać?
Tez zajrzałam zobaczyc co Mordeczka wytestowala ale nic nie ma
Cześć kochana
U mnie chyba dobrze...humor dziwnie mi dopisuje i taka jakaś wyciszona jestem ostatnio...
Po tym HSG czuję spokój...że wszystko jest ok, i że kiedyś się uda...
A Ty jak się kochana czujesz ??Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
agniesja wrote:Z mężem już ok. Bo przyczepił się, że jem słodycze. Powiedział, że będę taka gruba jak moja siostra i jakby jego dziewczyna tak przytyła w ciąży to on woli nie mieć dzieci w ogóle. Debil! Może to i lepiej dla tych dzieci, żeby ich nie miał
Agniesja...tak mi przykro. Facet, do tego kochający brat...nie powinien takich rzeczy mówić...
Ciąża to błogosławieństwo...i inny stan...i powinien być najszczęśliwszym facetem pod słońcem...
Jak chcesz to mu nakopię ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 20:00
agniesja lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:Wiem przepraszam:* jak do wtorku się nie pojawi to zrobię test
Wiem, że już pewnie pytałam, ale przypomnij starej kobiecie jak długie masz cykle ??
Jest coś innego w tym cyklu, czego nie było w poprzednich??
-
Mordeczka, trzymam kciuki!
Lenka, miałaś HSG?Lenka@ lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
Mordeczka wrote:Z reguły 28 góra 30 dni dzisiaj jest 33 dc. Tak w tym cyklu odezwały się piersi gdzie w innych cyklach tego nie miałam
Kochana, to możesz być pewna, że połamię kciuki od ich trzymania
-
Asiula86 wrote:Mordeczka, trzymam kciuki!
Lenka, miałaś HSG?
Asiula86...jak fajnie, że zawitałaś.
Tak kochana, dokładnie 16 lutego miałam robione HSG. Zabieg do przeżycia...do tego kamerkę mi włożyli i sprawdzili wnętrze
Asiula86 lubi tę wiadomość