STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka83 Bardzo dziękuję ale miałam problem ze wstaniem z łóżka dzisiaj ręce mnie masakrycznie bolą
Zakręcona no to widzę że nie będziesz się nudziła z siostrą
Wszystkie dzieci są mądrzejsze od nas haha ( żarcik )
Nie ma czego płakać teraz to już z górki pójdzie ani się obejrzysz a będziesz szykować imprezkę dla synka na 2 latka Więc życzę wytrwałości nad myśleniem i udanej zabawy dla synka i ciebie oczywiście. -
ZakręconaOna wrote:MAMA Ali a Ty lykasz magnez ? PIJESZ dużo wody ?
Ah kochana , okropnie przykre jest to , że czas tak leci . W życiu mi tak nie uciekał czas jak po narodzinach Oskiego
Ja biorę tylko witaminę D3 i olej rybi to wszystko a wody nie piję za dużo najczęściej zieloną herbatę ale bez cukru.
Wszystko szybciej leci jak zostaje się mamą dzieci potrafią dać w kość ale jak tutaj ich nie kochać
Mordeczka moje gratulacje więc teraz czas na rozpieszczanie maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 12:37
-
U mnie w sumie nic ciekawego zrobiłam obiad i od tego czasu mam lenia w końcu jest niedziela więc czas odpoczynku
Powiem wam że z tym przesunięciem godziny do tyłu to jest jakiś bezsens człowiek niby godzinę dłużej śpi ale i tak tego nie odczuwa banał totalny. -
Mordeczka wrote:Anka Gabrysia nocki już dawno całe przesypia zasypia koło 19:30-20 i śpi do 5:30-6:00
Dzień dobry w ten jesienny dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 11:49