STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko, bo niektórzy twierdzą że dzieci karmione mlekiem modyfikowanym lepiej w nocy śpią. A to chyba jednak zależy od dziecka. Ja (żeby nie zapeszyć) nie mogę na mojego małego narzekać jeśli chodzi o noce. Ale chyba mu wychodzą zęby, bo ostatnio jest marudny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 20:58
-
Mordeczka wrote:Anka mojej znajomej córka jest kp i też śpi ładnie.
Oby to były ząbki u nas Gabi ma już 8 -
Mordeczko o to już nie karmisz ? A mogę wiedzieć co było powodem zaprzestania ?
Bo My tez juz powoli kończyny , Oskar je cyca raz dziennie czasem dwa jak ma dobry dzień ale to karmienie wygląda tak ze on na 10 sekund weźmie pierś albo chwile dłużej czasem . BYŁY dni gdzie całkowicie się zakrywa i nie chciał ale to akurat mu przeszło.
Rok wykarmilam uważam , że to dużo co niezmienia faktu , że teraz jest mi ogromnie przykro i złe się żegnać z tym wszystkim jednak przyzwyczajenie i ta mega bliskoSC to mnie przeraża ze juz wievej tego niezaznamy a barfzo kocham go karmić ... najgorzej bo mam to mleko ale mega mało juz mam wrażenie przez to ze on tak je raz na jakiś czas . NIESTETY no on 2 tygodni jesteśmy już większość na mm ale to na noc bo w dzień je jedna butle raz na kilka dni . -
Zakręcona wszystkiego dobrego dla Oskarka w tym wyjątkowym dniu i na każdy inny dzień. :*
Czemu zrezygnowałam z kp najpierw chciałam kp do roku ale młoda więcej z tych piersi miała zabawe jak pożytku, mniej z nich piła nawet przystawianie nie dawało efektów więc postanowiłam zakończyć kpGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Rozumiem Mordeczko . Najważniejsze pół roku wykarmilas , tak jak pisze Anka ze pierwsze najważniejsze 6 miesiecy jest zaliczone hehe .
Anka Ja wróciłam do pracy jak mały miał 9 miesięcy , ciężko z kp było ale awalam rade , ściągalam , duzo przystawiala jak przychodziłam bo nie chcialam stracić pokarmu . Później się zwolnilam i wróciłam do domu a mały 3 miesiace później sam zaczął się odstawiac powoli i nie wiem co mam robić ; (
Mordeczko to jakie mleczko Gabrysia pije teraz ? -
Mama Ali jest 1 dopiero ... albo wcześniejszy okres albo chwilowe .
Mordeczko a dobrze , dostał dziś mnóstwo ubrań od chrzestnej , poszłysny kupić mu bo stwierdziłam ze zabawek dość narazie a ciuchy i tak miałam kupować nowe wiesz na zimę itp to siostra nakupowala ogólnie Oskar dziś marudny mała przez te zęby chociaż marudzi tak od tygodnia haha ale musze mu na noc znów paracetamol dać bo dziś jak drwal gryzak to aż plakal przy gryzieniu -
Ah te zebiska..ja też nadal karmię. Cycek dostaje o 9 rano, potem o 16 , na noc mm no i niestety zwykle mamy 3-4 karmienia w nocy... czyli cyc. Mleka pewnie jeszcze długo mi nie zabraknie bo on intensywnie ssie około 5 minut za każdym razem. Ze spaniem jest dramat.
Zakręcona to Oski co w nocy dostaje do jedzenia? Czy się nie budzi?